2777
2789

شوهر منم زنداییش دست و روبوسی میکنه و بغلش میکنه چون دوسش داره

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رسمشونه و جنوبی ان اشکال نداره همسر منم با تموم دخترای فامیلشون و زن عمو و زنداییهاش دست روبوسی ...

ن فقط بازن عموهاش دست میده بابقیه نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهم این چیزاروعارمیدونیم فقط درحددست دادن ک همسرمن نمیزاره دیگ

دیگ طبیعی هست عزیزم فرهنگ تا فرهنگ خانواده تا خانواده فرق دارن مهم اینه ک ادم در چهارچوب درست خودش رفتار کنه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

شوهر منم زنداییش دست و روبوسی میکنه و بغلش میکنه چون دوسش داره

قربون صدقش هم میره؟ یه جوری قربون صدقه هم میرن من میگم الان قلبشون ازصمیمیت زیادپاره میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربون صدقش هم میره؟ یه جوری قربون صدقه هم میرن من میگم الان قلبشون ازصمیمیت زیادپاره میشه

آره میگه پیمان قربون چشات برم 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

آره میگه پیمان قربون چشات برم

جونش جا افتاد

پیمان جون

ازاول اینجوری بودن اماشوهرم میدونه من حساسم وخودشواصلاح نمیکنه

وقتی از اول همین بودن بی جهت حساسی 

قرار نیست اصلاح کنه چون کار زشتی نیست 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀