2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید

179 بازدید | 23 پست

خانما من تقریبا از وقتی باردار شدم سالی ی بار میرم با مادرم مسافرت خارجی شوهرم پول بلیط میده و ارز میگیرم و میرم و اونجا پول رستوران و کافه رو مامانم میده و مارو میبره بهترین هتلا و بهترین ماشینارو سوارمون میکنه شوهرم وضعش زیاد خوب نیس همش سرکاره نمیتونه مارو زیاد ببره مسافرت میگه اگه دوست داری با مامانت برو منم میرم

و مامانم اینا وضعشون خوبه الان مشکلم اینه ک شنیدم مادرم ب پدرم میگه من بهترین جاها میبرمشون و شوهرش نمیتونه و همون پول بلیطو ب زور میده و من میدونم چرا میفرستش با من چون من میتونم خوب خرجشون کنم ولی شوهرش نمیتونه من خیلی ناراحت شدم میدونم حرفاش درسته ولی ناراحت شدم دیگه تصمیم گرقتم هیچ مسافرتی بدون شوهرم نرم نظرتون چیه

اینم بگم سه چهار روزه مسافرتمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خودت میگی حرف مادرت درسته

وای چجوری دلت میاد بدون شوهرت بری

من بدون شوهرم هیچی بهم مزه نمیده

دوست ندارم منت کسی هم بالا سرم باشه حتی پدر مادرم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

و گفت دمپاییایی ک برا بچم گرفته برنده و دو تومنه و … من برا بچم لباس میخرم مامانم هم میخره و وقتی باهم باشیم من حساب میکنم ولی وقتی تنها میره من ک نمیتونم حساب کنم واقعا خسته و کلافه شدم از این وضعیت

برو بابا خودت رو بزن نشنیدن....پول باباته

دقیقاً 

برو عشق حالتو بکن دیوونه 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

عزیزم هرچیزی بیشتر از اندازه باشه ادمو خسته می‌کنه . من خودم بیشتر از سه روز نمیتونم کسی جز بچه هامو شوهرم تحمل کنم چون آرامش میخام واقعن سخت میشه برام . مادرتونه درست ولی خب اوناهم میخان راحت باشد گاهی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو