2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
عزیزم هرچیزی بیشتر از اندازه باشه ادمو خسته می‌کنه . من خودم بیشتر از سه روز نمیتونم کسی جز بچه هامو ...

خودش از چند ماه قبل اصرار میکنه که بیا بریم ک من شبا پیش نوه ام بخوابم خیلی بچمو دوس داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش از چند ماه قبل اصرار میکنه که بیا بریم ک من شبا پیش نوه ام بخوابم خیلی بچمو دوس داره

شاید اون موقع ای ک این حرف زده خسته بوده و حالش خوب نبوده ب دل نگیر عزیزم خودت مادری می‌دونی گاهی آدم چقدر از بچه ی خودشم خسته میشه . ولی از ته میگم خداروشکر بابت همچین مادری و همسری ک بهت اجازه ی رفتن میده قدر هردوشون رو بدون

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من جای شما باشم دیگه باهاشون نمیرم

همون هزینه رو بذار با شوهرت مسافرت داخلی با هزینه ی مناسب برو بدون منت

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ینی میگی بازم برم؟

آره عزیزم چرا ک ن . اگه اینبارم اصرار و پیگیری کردن برو . اگه واقعن مادرتون ناراحت باشه ک می‌رید نمیگه بهتون ولی اگه گفت بدون اون موقه از روی عمد اون حرفا رو نزده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

واقعا تو بثدی این حرفارو میشنیدی بازم میرفتی

ببین اگر بابام اینقدر پولدار بود آره ....پس برای کی میخاد  

حالا دفعه دیگه اگر مامانت پیشنهاد مسافرت داد بدون که حرفاش از ته دل نبوده  اگر بود مستقیم بهت می‌گفت 

♥️shiraz♥️