2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قاشق به غذام میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 78 پست
یه قاشق دیگهمن واقعا بهم برخورد که چرا باید همچین کاری کنهبنظرتون الکی به دل گرفتم؟

اوه یه قاشق دیگه بوده 

عزیزم‌ واقعا لوسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیزاره برگزدونمحالا اگه فقط یدونه غذا بود ایرادی نبود ، مشکل اینه که به درجه ای رسیدن که حتی ...

نق الكي

محبتم نميشه بهت كرد

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

هرچقدرشو که نمیتونی بخوری یا برگردون ظرف اصلی یا بریز بشقاب شوهرت.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من غذای بچه هامو زیرو رو میکنم میگم پسرم بیا بخور فقط چند قاشق مونده بیا گلم🤣🤣 اونم حس مادرانه کرد ...

نه گفت یه قاشق دیگه بوده ، دهنی خودش نبوده 😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من چی بگم ک مادرشوهرم پیتزا درست میکرد اطرافشو ک مواد بگیر نگیر داره اکثرا جلو من میذاشت پر و پیمونارو جلو شوهرم.یا گوشت تازه درست میکرد برا شوهرم همه گوشت برا من سه تیکه گوشت و یه عالمه دنبه و چربی ک چی بخور برات خوبه!! از بشقاب شوهرمم اگه میخواستم بردارم میگفت جلوت هست..

جای من بودی پس جدا میشدی.چند بار تحمل کردم گفتم شاید سهویه بعد گذشت یکسال ب شوهرم گفتم اونم اول باور نکرد بعد خودش ب وضوح دید از بشقاب خودش میذاشت برای من..حالا دیگه تاحدودی رعایت میکنه.ولی هنوزم خورش شوهرم و جدا میکشه و من جدا و اون پرو پیمون تر دیگه کاری از دستم برنمیاد😂

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بنده خدا منظوری نداشت زیرو روش کرد که بگه الان مثلا دس خورده شده مجبوری همشو بخوری یادمه بچه بودم با دوستامون از این رفتارا داشتیم مثلا کیکی چیپسی پفکی چیزی تعارف میکردیم ی طرف برنمیداشت میبردیم نزدیک دهنش بعدم میگفتیم خب حالا دهنی شد باید بخوریش ،تازه قاشقشم دهنی نبود که چندش آور باشه از رو محبت این کارو کرد به دل نگیر گل . چن بار که غذات اضاف اومد مجبور شد دور بریزه دیگه اینکارو نمیکنه الان مثلا تو دوران عقدی براشون عزیزی ی نوع احترام میبیننش وقتی کم غذا میخوری فک میکنن از روی تعارفه ناراحت نشو عزیزم

دنبال مویی سوسکی چیزه می گشته ببینه چرا نمی تونن بخوره

ععع 😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آره دیگه ما که نمی دونیم این خانم با چه لحنی گفته نمی تونم بخورم،شاید با حالت اینکه چندشم شده نمی تو ...

😂😂چ دوراهی سختی حالا ما از کجا بدونیم مقصر کیهههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️