2777
2789
عنوان

امروز موعودمه ولی نشدم

352 بازدید | 41 پست

دوستان ۴ ماه لتروزل میخورم هرماه دقیق سرساعت پریود میشم دو روزلگه قهویی دیدم دیروز لک صورتی باز عصرش لکه قهویی دیگه امروز هیچ ندیدم آخه علام فقط سینه درد شدید دارم جوری ک سنگین هستن و نوکشون حساس درد میکنه 

نه حالت تهویی نه چیزی هیچ ندارم

توخواب نفسم میگیره گرمم میشه حس میکنم این علام عادیه ربطی بارداری نداره 

بگو یا زینب بگو یا حسین

بارداری تا هفته 7 یا 9 اصلا علائم نداره حالا اگر نشدی یه بی بی چک بزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی شمایی که داخل اقدام هستین هی بی بی چک در دسترس داشته باشین اگر مثبت شد که چه بهتر اگرم منفی شد که بی خیال میشینی تا ببینی پریود میشی یا نه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بارداری تا هفته 7 یا 9 اصلا علائم نداره حالا اگر نشدی یه بی بی چک بزن

والا من آبجیم از همون هفته اول تهوع داشت اصلا از همون تهوعش فهمید بارداره،قبل موعد پریودش بود

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
والا من آبجیم از همون هفته اول تهوع داشت اصلا از همون تهوعش فهمید بارداره،قبل موعد پریودش بود

نمیدونم والا من کسی ندیدم اینجوری خودمم از هفته 9 به بعد شروع شد علائمم از دکترم پرسیدم گفت از 7 به بعد شروع میشه البته که حالات ادما با هم فرق داره دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کاشکی شمایی که داخل اقدام هستین هی بی بی چک در دسترس داشته باشین اگر مثبت شد که چه بهتر اگرم منفی شد ...

آخه بی بی چکم صددرصدی نیست،من عقدم رابطه کامل نداریم،از ۲۰ بهمن تا ۲۶ فروردین پریود نشدم رفتم بی بی چک زدم گفتم یه درصد شاید احتمال داشته باشه، همون لحظه یه هاله کمرنگ زد،دوتا سکته در جا زدم ولی آزمایشم منفی شد

نمیدونم والا من کسی ندیدم اینجوری خودمم از هفته 9 به بعد شروع شد علائمم از دکترم پرسیدم گفت از 7 به ...

البته من انقدر تو عقد توهم بارداری زدم که حتی علائم کادب بارداری هم داشتم،با اینکه رابطمونم کامل نیست این ماه اورژانسی خوردم هفت روز بعدش خونریزی در حده دوتا نوار و بعدش لکه بینی تا ۵ روز داشتم و همچنان استرس حاملگی دارم،فقط موندم چجوری یسریا تو عقد رابطه کامل دارن انقدم ریلکسن ...من داره تو ارتباطم با نامزدمم تاثیر میذاره این استرس و اظطرابم

آخه بی بی چکم صددرصدی نیست،من عقدم رابطه کامل نداریم،از ۲۰ بهمن تا ۲۶ فروردین پریود نشدم رفتم بی بی ...

شما که ندارین هیچی ولی ممکنه هم یه حاملگی شیمیایی رو رد کرده باشین چون این بی بی چکا به هورمون بتا بسیار حساسن یعنی اگر داخل ادرارتون ناچیزم باشه هاله میوفته بعد همین یافته ناچیز رو آزمایشگاه میزنه منفی چون اونا یه رنج خاصی رو میزنن مثبت  

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نه بابا من دیر کردم جرات نمیکنم تست بزنم از بس بی بی چک زده تو ذوقم

والا من هاله انداخت اصلا میگفتم حالا چجوری ملت باور کنن ما رابطه کامل نداشتیم ...بعد خونواده شوهرم مخصوصااا مادرشوهرم از ایناس که خیلیییی تو این چیزاس، واسه همین گفتم رابطه کامل تو عقد به هیچ عنوان ولی میبینم تو نی نی سایت بدون دخولم حامله شدن!