2777
2789

من محصولاتشونو از همسایمون میگرفتم که فروشنده بود

اونقدری که تعریف میکنن نتیجه نداره 

آبرسانش خوبه ولی ماسک گچی و مرطوب کننده و ایناش بدرد من نمیخورد

میگفتن ۱۰۰ درصد طبیعی ولی علامت روی محصولاتش مشکیه که یعنی تماما شیمیایی

سبز:  طبیعی

قرمز: بیشتر طبیعی

آبی: بیشتر شیمیایی

مشکی: تماما شیمیایی 

بالم لبش تماما مزه گازوئیل میده  بیرون یخچال

همه محصولاتش پارابن رو دارن

اسکرابش اول خوب بود ولی الان صورتم پر از جوش شده

ضد آفتابش هم با اینکه کلی آزمایش و تست از پوستم گرفتن اصلا بدرد نمیخوره و هیچ محافظتی هم نداره 

سی سی کرمش هم رو پوست میماسه 

محلول رشد ابرو و مژه‌ش تا وقتی دائم استفاده کنی خوبه ول کنی بدتر ابرو و مژه هات میریزه

ماسک طلا هم استفاده کردم نتیجه خاصی راستش ندیدم هیچ کاری نکرد بیوآکوا ولی خوب بود صورتمو روشن کرده بود حداقل

عطرتشم ماندگاریش ۲ روزه

آرایش پاک کنش خوبه

لاکاش هم خوبه

به عنوان کسی که همه محصولاتشو استفاده کرده دارم میگم که واقعا معمولی ان محصولاتش و من ترجیح میدم از برند های غمومی داخل فروشگاه ها استفاده کنم چون از نظر قیمت هم فرقی ندارن حداقل فروشگاه یه تخفیف هم گاهی روش میاد

همه چیش هم بیخود گرونه

یه رژ مایع گرفتم ۱۵۰

دریغ از یه ثانیه ماندگاری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پول میدی جای نفیس اینا آشغالن معلوم نیست چی توشونه که مجوز ندارن بزارن توی داروخانه

داروخونه و فروشگاه ها سود فروش محصولاتشونو میگیرن و میفروشن ولی نفیس با اینکه میگهواسطه رو حذف کردیم ولی قیمتش به اندازه همون محصولات بیرونه سودشو خودشون میخورن...

داروخونه و فروشگاه ها سود فروش محصولاتشونو میگیرن و میفروشن ولی نفیس با اینکه میگهواسطه رو حذف کردیم ...

اره اینجوری میگن باور نکن ، بره توی داروخانه و فروشگاه که فروش و سودش چند برابر میشه تا بیاد بازاریاب بگیره شما برین درو همسایه بفروشین ایا بخرن یا نخرن

بیوآکوا بهترین برندهعجیبه ک ب پوستت ساختع

بدترین منظورتونه؟ نمیدونم سرم ویتامین سی‌ش رو داشتم...البته من از تمو‌ سفارش داده بودم از چین اومد ایران و جنس بدی نبود زیر ارایش به عنوان ابرسان گاهی استفاده میکردم