2777
2789
عنوان

محصولات شرکت نفیس اونقدر تعریفی ندارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست

این محصولات انقدر داغونن که فقط بازاریابی شبکه ای میکنن و عرصه مسقیم تو مغازه اجازشو ندارن

مواد بی کیفیت و حال به هم زن

خاک برسرشون فقط جلد طراحی میکنند به جای اینکه  رو کیفیت کار کنند

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پول میدی جای نفیس اینا آشغالن معلوم نیست چی توشونه که مجوز ندارن بزارن توی داروخانه

مجوز ندارن برن داروخانه؟ 🤣 پس چه جوری کارخونه داره بدون مجوز کار میکنه هر روز محصول میده بیرون شما اول برو بخون بازاریابی شبکه ای چیه بعد بیا بگو مجوز نداره!مگه میشه کار خونه ای بدون مجوز از صنعت و معدن کار کنه نفیس برندهای زیادی داره که سطح بازاره چند برندش رو میخواد با مشاوره و به ص.رت نتورک کار کنه !من خودم دارم محصولاتو استفاده میکنم و نتیجه هم دیدم شما یه سرچ کن مجوز داره این شرکت یا نه بعد بیا خزعبل بباف

نظراتون کاملا مغرضانه و بدون مدرکه من استفاده کردم و‌دارم به وضوح میبینم اثراتش رو و اینکه هیچ وقت بدون مشاوره درست ومحصول نباید استفاده کنید  اتفاقا بین اینهمه محصولی که گفتی لاکاش کیفیت متوسط داره که تو گفتی خوبه🤣

این محصولات انقدر داغونن که فقط بازاریابی شبکه ای میکنن و عرصه مسقیم تو مغازه اجازشو ندارنمواد بی کی ...

اولا که با ادب باشین دوما  مثل ادمای بیسواد بدون‌مدرک جهت تخریب یک برند کار نکنید چون راه به جایی نمیبرید هرکسی  یکبار از محصولات استفاده کنه متوجه کیفیتش میشه

اولا که با ادب باشین دوما مثل ادمای بیسواد بدون‌مدرک جهت تخریب یک برند کار نکنید چون راه به جایی نم ...

چون ایتفاده کردیم میگیم خوب نیست به شما ربطی نداره شما برو در به در التماس یکیو بکن ازت کرم بخره

چون ایتفاده کردیم میگیم خوب نیست به شما ربطی نداره شما برو در به در التماس یکیو بکن ازت کرم بخره

انتقاد زمانی درسته که پشتش دلیل و‌مدرک باشه  این انتقاد نیست تخریب با خزعبلات ذهنته  چون حرف بدون دلیل پشیزی ارزش نداره😆  من التماس نمیکنم مشتری از بس کیفیت خوبه التماس میکنه 

روزت خوش 😘