2777
2789
عنوان

هنوزم تو رابطه هست

178 بازدید | 18 پست

چند وقت پیش متوجه شدم همسر باکسی بصورت چت پیام دراتباطه..بعد اتفاق که متوجه شدم قول داد کنارمیزار..اما متوجه شدم چندتا تماس کوتاه بعد قولش شدم..که دیگه چیزی ندیدم چندماه هست..برای بهتر شدن رابطه مون تلاش می‌کنه...ولی من هنوز شک دارم

برای هم آرزو خوب کنیم

انسان گاهی دچار لغزش میشه

بهش محبت کن که فقط چشماش ترو ببینه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش میکنه؟؟ تلاشی دیده نمیشع!!! 

همبنجوری ریلکس برخورد کردی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تلاش میکنه؟؟ تلاشی دیده نمیشع!!! همبنجوری ریلکس برخورد کردی؟

نه ریلکس چیه کلی دعوا داشتم تا دوماه کشمکش داشتم...بیرون خونه نسبت به قبل پیام زنگ داره..پیگیر کاراشه

برای هم آرزو خوب کنیم
شک داری، این طبیعیه چون اعتماد از بین رفته. باید با خودت ببینی که میخوای ادامه بدی یا نه. ممکنه بخوای بیشتر روی احساسات خودت کار کنی تا مطمئن بشی. اگه فکر میکنی هنوز تو رابطه راحت نیستی، باید با طرف مقابلت رک و صریح حرف بزنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه ریلکس چیه کلی دعوا داشتم تا دوماه کشمکش داشتم...بیرون خونه نسبت به قبل پیام زنگ داره..پیگیر کاراش ...

خسارت مالی بهش زدی یا نه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شک داری، این طبیعیه چون اعتماد از بین رفته. باید با خودت ببینی که میخوای ادامه بدی یا نه. ممکنه بخوا ...

اره چندبار گفتم..برای من شاید تا چند وقت طولانی باشه..خب خطاییی ببینم..تموم میکنم..

برای هم آرزو خوب کنیم
نه ولی از نظر مالی ملاحظات کم کردم..متوجه شده..

خسارت مالی باید جوری میزدی که دیگه نتونه کمر راست کنه. خرج کردن بی محابا براش عادی میشه و بعد یع مدت میزنه زیرش 

خسارت مالی باید جوری میزدی که دیگه نتونه کمر راست کنه. خرج کردن بی محابا براش عادی میشه و بعد یع مدت ...

متاسفانه از نظر مالی ضعیف هست.چه خسارتی بزنم.. فقط چندبار بطور بدی دادبیداد کردم..حتی شماره طرف داد.ولی ترجیح بود خودش تموم کنه تا برم زنگ بزنم به طرف.

برای هم آرزو خوب کنیم
متاسفانه از نظر مالی ضعیف هست.چه خسارتی بزنم.. فقط چندبار بطور بدی دادبیداد کردم..حتی شماره طرف داد. ...

خودش که تموم نمیکنه. شگ نکن. وقتی انقدر سهل بگیری. یعنی جتی یه ماشینم نداره به نامت بزنی؟ 

داره ولی بنام مادرش هست.

بعله. همون موقع مبگفتی باید به نام  من بکنی. انتظار نداشته باش مه پا پس بکشه از این رابطه. پقتی خودت قطع  کردن ارتباط  رو به خودش سپردی.. مثل  این میمونه طرف  میدونی مال دزدی اورده  تو زندگیت و راضیه از این موضوع.و بهش حسابی چسبیده... بعد دعواش کنی و  و فقط بگ خودت جلوی مال دزدی رو بگیر و نیار توخونه 😑😑خب معلومه مباره جایی قایم میکنه که تو نبینی 

بعله. همون موقع مبگفتی باید به نام من بکنی. انتظار نداشته باش مه پا پس بکشه از این رابطه. پقتی خودت ...

ته دلم خالی نکن... خب چطوری بفهمم چیزی نیست.. به زن زنگ بزنم..بپرسم.یا چیزی دیگه

برای هم آرزو خوب کنیم