2777
2789

همه بهت میپرن میگن اره پز میدی یا پولاتو به رخ میکشی یا اینکه فقط باید بدشوهرتو بگی یا خوبیاشو یا همش ازش ناراضی باشی یا راضی درغیر این صورت میشی ۲قطبی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

تو اون تاپیک شوهرم خیلی کار میکن بعضیا چه چیزایی نگفت بودن بنظرم همش از حسادت هست

اره بخدا دقیقا خیلی دلم واسه استارتر سوخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هنوز خیلیا به این درک نرسیدن...

خوشی دیگران...رفتار دیگران...بدبختی...موفقیت و...به هیچ کسی آسیب نمیزنه و هیچ کسی ازش بهره نمیبره...و نباید دخالت کنن...

دیگه نمیشه کاریش کرد تو هر سری یک فکریه و نمیشه کسی که یک عمر این مدلی بوده رو تغییر داد چون اون کار خودشو درست میدونه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

قاطی نکنید همه چیو 

نه اینوری نه‌اونوری 

بدبختی نباشه درست ولی عقده پراکنی هم جالب نیست 

و الا این همه تاپیک حال خوب کن 

یکی کلن فازش اینه رو طرفداری نکنید 

طبق تجربه چند صباح دیگه فیک از آب درمیاد تازه  میایید از عه عه گفتن هاتون میگید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره بخدا دقیقا خیلی دلم واسه استارتر سوخت

اصلا جدیدا نی نی سایتیا جنگی شدن 

من چند وقت پیش تاپیک زدم که گل عروس از کجا اجاره کنم 

چند نفر اومدن نوشتن تو گدایی و فلان که گل عروس رو اجاره میکنی  

آدم میترس دیگه سوال برس که نکن تا خاندان و جد و ابادتم قضاوت کنن 

واقعا فضاش سمی شد 

من دو سه تاپیک از ایشون دیدم ، معمولی بوده موضوع تاپیک هاشون و انرژی منفی نداشتن

تاپیک های خیانت,دعوای خانوادگی،مادر همسرم فلان گفت،جاریم فلان و ... برای من حتی عناوینشون سرشار از انرژی های منفی هست ، و معمولا وارد نمیشم

متاسفانه و خوشبختانه کاربران محدودیتی در انتخاب و ایجاد عناوین تاپیک ندارند (جدا از مسائل سیاسی،دینی) ، اما برای خوندن تاپیک و شرکت کردن توی اون ها هم اجباری ندیدم🌸 

تاپیک ایشون نه توهین امیز بود،نه مشکل اخلاقی داشت و نه به کسی اسیبی وارد میکرد! اونهایی که انرژی منفی گرفتند قطعا دلیلش مشکلات شخصی خودشون هست نه صرفا خوندن تاپیک و حرفهای استارتر

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

قاطی نکنید همه چیو نه اینوری نه‌اونوری بدبختی نباشه درست ولی عقده پراکنی هم جالب نیست و الا این همه ...

من هیچوقت این کارو نمیکنم بعدشم من ازکی طرفداری کردم؟؟

من هیچوقت این کارو نمیکنم بعدشم من ازکی طرفداری کردم؟؟

ده تا تاپیک زدن ک فلانی رو ناراحت نکنید و..

همه هم در مورد یک کاربر 

باور کنید خود اون کاربر از این همه توجه حتی مخالف ذوق می‌کنه 

حتی میاد میخونه و نی نی یار تگ نمیکنه 

راضیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا جدیدا نی نی سایتیا جنگی شدن من چند وقت پیش تاپیک زدم که گل عروس از کجا اجاره کنم چند نفر اومدن ...

واه چه ربطی به گدا بودن داره اخه

ده تا تاپیک زدن ک فلانی رو ناراحت نکنید و..همه هم در مورد یک کاربر باور کنید خود اون کاربر از این هم ...

نه باور نمیکنم که ذوق کرده بعدشم بچه نیست نی نی یار صدا کنه من اهل قضاوت کردن نیستم

ده تا تاپیک زدن ک فلانی رو ناراحت نکنید و..همه هم در مورد یک کاربر باور کنید خود اون کاربر از این هم ...

اون کاربر شاید اصلا حرفای مخالف هاش براش مهم نبوده که عکس العملی نشون نداده

نه باور نمیکنم که ذوق کرده بعدشم بچه نیست نی نی یار صدا کنه من اهل قضاوت کردن نیستم

ذوق میکنه چون اذیت بود ناراحت حتما ادامه نمی‌داد یا می‌رفت نمیومد مثل این همه کاربر مثل کاربر مصی 

ولی ایشون حتی تاپیک میزنه و جواب مخالف ها رو میده و بازم می‌ره پر بازدید 

اون کاربر شاید اصلا حرفای مخالف هاش براش مهم نبوده که عکس العملی نشون نداده

مهم بوده ک براشون تاپیک جدا می‌زنه و باز همون تاپیک‌ می‌ره پر بازدید 

مهم هست 

مهم بوده ک براشون تاپیک جدا می‌زنه و باز همون تاپیک‌ می‌ره پر بازدید مهم هست

باشه عزیزم هرچی شما میگی