2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست به ما نزدیکی 

شما گفتی اندیشه ای؟

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اگه برگردم عقب اصلا ازدواج نمیکردم تو غریبی با اینگه شوهرم خوبه

عزیزم خیلیها اینجوریه اوضاعشون ناراحت نباش اگه دوست داشته باشی بنظرم خیلی راحت تره تحمل دوری

اره

نه دوره من به آبرسان نزدیکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم سوالی بود جملم اخه دوستم میگفت میدین فارسیم ترکی حرف میزدن 

نه تا بفهمن فارسی باهات فارسی صحبت میکنن مگه عادت نداشته باشن یا بلد نباشن گلم

از همه جا هم دوریم ما😡😡😡😡

اندیشه رو من اصلا دوست ندارم خاکش غریبه آدم احساس دلتنگی میکنه مخصوصا که به وادی رحمت نزدیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اندیشه رو من اصلا دوست ندارم خاکش غریبه آدم احساس دلتنگی میکنه مخصوصا که به وادی رحمت نزدیکه

منم خوشم نمی یاد اول زندگی مجبوری قبول کردم بخدا از شهرک غرب تهران اومدم شهرک اندیشه شوهرمم که تا شب سر کار اصلا وضعی شده