2777
2789

پشیمونی یعنی عذرخواهی دیگه

سخت نگیر

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

زود اشتی نکن ـتا یه خرج سنگین ننداختی  گردنش حرف نزن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مشکلی با بد دهنیش نداری مشکلت اینه چرا معذرت خواهی نمیکنه!!! 

ببین چون دررمقابل بد دهنیش عکس العمل شدیدی نشون نمیدی کارشو هیچوقت کنار نمیذاره اگر برا خودت ارزش قائلی ی بار مقابله به مثل کن جیغ بزن ظرف بشکن قهر کن نمیدونم هرچی ب ذهنت میرسه انجام بده تا بترسه وگرنه ب همین روند عادت کن

ببین من همسرم بد دهن بود. شدم مثل خودش مقابله به مثل کردم ــدیگه نشست سرجاش.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یعنی چطوری میشه بگی چ کارایی کردی ممنون

ببین اوایل مولا تو ماشین مینشستیم. شیشه ها بالا یکی بد رانندگی میکرد این بلند بلند فحش میداد ـخو د لامصب شیشه وقتی بالاست اون که نمیشنوه. مغز منو مبخوری.. چند باری سرش داد کشبدم تشر زدم.. نشیت سر جاش تو ماشین دیگه ــتو خونه هم فحش داد فحشش دادم. میگفت در شان تو نیشت فحش بذی انتظار ندارم 🤣🤣😒😒منم بهش گفتم فحش بدی فحش میشنوی. اعصایمو از سر راه نیاوردم که همش فحش فحش. دیگه میدونه فحش بده فحش میدم. صد برابر بدتر. ـاللن لال میشه چیزی نمیگه