2777
2789
عنوان

بنظرتون من قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 97 پست
کنکور تیر هست اونو که هنوز ندادیم

اخه فرصت زیادی برای تست نداری که نهایت 15 روز اگه میخوای پزشکی بیاری اون 15 روز باید 15 ساعت بخونی بیشتر به خودت بستگی داره مثلا من در توانم نمیبینم باید یسال پشت بمونم

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره اومده همه درصداش بالای ۵۰ بری تاپیک هاش و ببینی همش راجب دوست پسر و .. نمیدونمچطور اینا رتبه ی ...

زر میزنه بابا کسی که دوست گسر داره نمیتونه تمرکزشو رو درس بزاره

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

اخه فرصت زیادی برای تست نداری که نهایت 15 روز اگه میخوای پزشکی بیاری اون 15 روز باید 15 ساعت بخونی ب ...

خب از الان نمیشه گفت پشت بمونی یا نه چون 60 درصد نهایی 40 درصد کنکور برای دوازدهم تخصصی میشه تست زد میمونه پایه که با ازمون جامع و مرور میشه تمومش کرد اگر نشد اونوقت میگی پشت بمونم ادم خوبه نجنگیده نبازه

فک کنم که فقط کسایی که نخونده اند فکر میکنن کنکور سخته

فکر میکنم فقط کسایی که نخوندن فکر میکنن راحته 

خانم محترم یارو بهترین دبیر ریاضی ایرانه میگه بچه ها هنر کرده باشم ۵۰ درصد بزنن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»