2777
2789
عنوان

بنظرتون من قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 97 پست
دقیقا من که میگم رتبه برترا اصولا بعد امتحان راضی نیستن افسرده میشن ولی کسی که خوشحال و راضیه مطمئن‌ ...

همینو میگم اصلا این درصدهايي که الان میگم دروغه هنوز نتایح نیومده شاید تو اصلا گزینه هارو بالا پایین زدی از اونطرف خالی بند زیاد هست مثلا نصف شهر ما پزشکی قبول شده

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

همینو میگم اصلا این درصدهايي که الان میگم دروغه هنوز نتایح نیومده شاید تو اصلا گزینه هارو بالا پایین ...

تا وقتی تراز و ندن هیچی معلوم نیست میخوام  درصدام و بگم میگی چطوره حدودا البته که هدفم تیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسی پزشکیو میگع چراواقع بینانه نگا نمیکنید اسی حالا 15 روز وقت داره اون 15 روز میتونه تعیین کن ...

خب من حرفی به اسی نزدم که گفتم نهایبو بخونه درصداش هم ببره بالا تا ۳۰ـ۴۰ راحت می‌تونه دانشگاهی که میخواد رو بره 

بله اسی هم حتی باید به خودش فشار بیاره کم خوابی بکشه سختی بکشه تا بتونه قبول شه چرا چون آخرشه من حرفم به کسی بود که (نمی‌دونم کدوم کاربر بود راستش)کسیو مسخره میکرد که گفته درصدام پنجاهه حالا یا چون خودش نتونسته بود یا هرچی اون بنده خدا شاید تو طول سال منظم خوند شاید چند ساله داره میخونه شاید باهوش تره درصد سختیه ولی دور از دسترس نیست که مسخره وار داشت صحبت میکرد

خب تیر رو بالا بزن نهایی رو خوب بده قبول میشی چرا فقط به اردیبهشت فکر میکنی 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

خب من حرفی به اسی نزدم که گفتم نهایبو بخونه درصداش هم ببره بالا تا ۳۰ـ۴۰ راحت می‌تونه دانشگاهی که می ...

حالا انقدر فشار نخور برو ببین مسخره اصلا چیه ! من وقتی نه اسمی آوردم نه چیزی مسخره حساب نمیشه بعدم اون تاپیک زده بود شب قبل کنکور دوست پسرم کات کرد حالم بده یه تاپیک دیگه گفته بود کنکور رو ریدم بعد به من می‌گفت همه رو بالای ۵۰‌ زده و درواقع از نظرش ۶۰‌ درصد خیلی بده! چون فقط منو تضعیف کنه !!

تا وقتی تراز و ندن هیچی معلوم نیست میخوام درصدام و بگم میگی چطوره حدودا البته که هدفم تیره

اخه تخصصی در این باره ندارم صبر کن ترازو بدن منم سال اولم کنکور میدم 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

حالا انقدر فشار نخور برو ببین مسخره اصلا چیه ! من وقتی نه اسمی آوردم نه چیزی مسخره حساب نمیشه بعدم ا ...

مگه نگفته بودی جواب دادن به امثال من تلف کردن وقته؟وقتتو تلف نکن قشنگم

من دارم فشار نمیخورم عزیزم ریلکسم اتفاقا 

من نه شما رو میشناسم نه می‌دونم اون کاربر کی هست که بخوام قضاوت کنم راست و دروغ هر کس هم پای خودش

از اول هم دعوا نداشتم من شما یهو گر گرفتین