2777
2789
عنوان

اخلاق عجیب پسرم

233 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

پسرم ۶ ساله ست یه اخلاقی داره

هر کسی  از بزرگترا که بهش محبت میکنه ازش بیزاره

کلا سمت آدمایی که تحویلش میگیرن نمیره 

مخصوصا با خانما  اصلا بهشون رو نمیده به قولی

با آقایون باز یکم بهتره

در حالیکه با بچه ها مچ مچه و خیلی  رفتارش خووووبه

من تا بحال چنین بچه ای ندیدم 

خیلی برام عجیبه و تحقیق زیاد کردم ولی به جواب نرسیدم 

کسی میدونه علتش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه مسئله و خاطره ای تو ذهنش مونده. مثلا از یکی که بهش محبت کرده و دوسش داشته یه کاری حرکتی دیده که چشمش ترسیده و تو ناخودآگاهش اینجوری نقش بسته که هرکی محبت کنه غیرقابل اعتماده و قراره ازش ضربه ببینی. 

خب این خوبه که مهر طلب نیست.ادمای مهرطلب تو بزرگسالی خیلی اذیت میشن

گاهی خوب نیست 

مثلا میریم خونه ی داداشم 

همش میگه من نمیام 

اونام یادشون میره محلش نذرن 

به همین دلیل  باید با داداشم حرف بزنم اینو محل نذاریدا 

گاهی خوب نیست مثلا میریم خونه ی داداشم همش میگه من نمیام اونام یادشون میره محلش نذرن به همین دلیل ب ...

نه عزیزم اصلا نگو به بقیه محلش ندید.نزار بقیه سواستفاده کنن.حتی نزدیک ترین فرد زندگیت باشه.شاید بزرگتر شد خوب شد.

نه عزیزم اصلا نگو به بقیه محلش ندید.نزار بقیه سواستفاده کنن.حتی نزدیک ترین فرد زندگیت باشه.شاید بزرگ ...

اخه گریه میکنه و اونام بدتر میگرن محکم بغلش میکنن و محبتشون بیشتر میشه و از این طرف این بدتر میکنه

اخه گریه میکنه و اونام بدتر میگرن محکم بغلش میکنن و محبتشون بیشتر میشه و از این طرف این بدتر میکنه

اشکال نداره چیزی نگو یا حداقل نگو محلش ندین بگو بغل دوست نداره یجوری بپیچون دیگه.ماشالله سالشه بهش بگو مامان مثلا دایی انقد دوست داره بوست میکنه چرا نمیری بغلش ببین چیه دلیلش