2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده چون قارچ داره

1593 بازدید | 19 پست

خیلی قبلتر از اینکه بریم زیر یه سقف علائمشو داشت دکتر نمی‌رفت

خلاصه من زورش کردم رفت دکتر خودم سر کار بودم نتونستم باهاش برم

دکتر بهش گفته قارچه

ازش پرسیدم از دکتر نپرسیدی مسریه؟

گفت نه

خب سرشو روی بالش من من میذاره چیکار کنم ترسیدم منم ازش گرفته باشم

بعدشم قهر کرد گفت من اصن میرم ازین به بعد رو مبل میخوابم تو فقط به فکر خودتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایلشو جدا کن ی مدت

موهاش قارچ داره؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

روی سرش داره؟

شامپو ضدقارچ بگیر و بزن به موهات هم شوره رو درمان میکنه هم قارچ رو

اگر بدنشه بره پیش متخصص عفونی شاید لازم باشه پلاسما کنه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

شوهرت بی منطقه مگه هر بیماری اون بگیره تو هم باید بگیری عوض اینکه خودش نگران و مراقب باشه.. مرتب ملافه ها وروکش بالش خودشو خودتو بشور روی مبل و هرجا سرشو میذاره هم‌ملافه پهن کن که بتونی بشوری کاری هم نداشته باش ناراحت میشه یا نه

هم مو هم پوستخیلی شدید شده که راضی شد بره دکتر

تا الان اگر نگرفتی ملافه و بالش و اینارو جدا کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

روی سرش داره؟شامپو ضدقارچ بگیر و بزن به موهات هم شوره رو درمان میکنه هم قارچ رواگر بدنشه بره پیش متخ ...

هم سر هم بدن خیلی شدید

ملافه ها رو مرتب میشورم همیشه عطر مایع لباسشویی میده ولی از بس شوره‌هاش زیاده که تو تخت غرق شوره‌هاش میشیم که همه جا پخش شده