2777
2789

پسرم ۱۱ سالشه ماشاالله هزار ماشاالله هم قدش بلنده هم استعداد خاصی تو دروازه ب ا ن ی داره ،الان حدود یکسال و نیمه که میره فوتبال و پست دروازه ب ا ن ی می ایسته ،حدود پنج ماه پیش مربی قبلیش بین باشگاه های استانمون بازی دوستانه ترتیب دادن،قرار بود پسر من دروازه بان اول وایسته از شانس پسر منم یکی از دوستای مربیه پسرش دروازه بان بود یه یک ماهی می‌آمد باشگاه پسرم البته قبلا اونم جای دیگه کار کرده بود ،شب مسابقه پسرم از ذوقش خوابش نمی‌برد هزار تا نقشه تو ذهنش می‌کشید و می‌گفت

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

خب

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

روز مسابقه به جای پسرم اونو گذاشت دروازه و آخرش هم باختن،پسرم به قدری ناراحت بود ،حتی ده دقیقه هم نزاشت پسر من وایسته دروازه چون اونم پسر دوست مربیش بود،مربیش هواشو داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا گذشت و اواخر دی ماه مربیش با باشگاه حرفش شد و قهر کرد و رفت باشگاه دیگه و ۹۰ درصد بچه ها باهاش رفتن

منم چون اصلا ازش خوشم نمی یومد پسرمون تو همین باشگاه نگه داشتم ،نزدیم خونمون هم بود

خدا صدای قلب شکسته پسرمون شنید و یه مربی فوق العاده برای باشگاه اومد ،به قدری رابطش با پسرم خوبه که نگو

همه رو با هم میگفتی خب

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پسرمو استعداد یابی کرد و معرفی کرد به هیئت فوتبال شهرمون ،هیئت فوتبال هم پسرمو بدون هزینه با ،هزینه خودشون کلاس اختصاصی دروازه ب ا نی نوشته ،الان سه جلسه که میره ،بعد امید دادن تو لیگ نونهالان میتونه بره و پیشرفت خوبی داشته باشه

خدا کنار قلب های شکستس،هیچ وقت فکرشم نمیکردم اینطوری همه چی زیر و رو بشه و قرعه شانس به اسم پسرم بشه،خودش کخ از خوشحالی تو آسموناست 

خدا لعنت کنه مربی قبلیش و ،بچم داشت نا امید میشد و روحشو باخت میداد ،داشت انرژیش و از دست می‌داد، ولی خدا نگه داره مربی جدید و خدا نگه داره مسئولین باشگاهش و 

خیلییییی براش خوشحالم فقط به خاطر اینکه ذوق چشماش حالم و خوب میکنه،اگه موفق هم نشد اصلا مهم نیست مهم اینه که الان داره برای هدفش تلاش میکنه و مربی خوبی هم همراهیش میکنه

آفرین همینه میگن هیچ وقت از حکمت خدا ناامید نشیدان شاءالله توی تیم ملی ببینیمش❤️

انشالله عزیز دلم❤️❤️