2777
2789
عنوان

خواب بعداز ختم سوره بقره

68 بازدید | 7 پست

۴۵ روز سوره بقره به نیت رفع سنگینی گوش دادم شب اخر خواب دیدم دارم سوره بقره رو با زعفران مینویسم راستش خیلی زندگیم بهتر شده ولی هنوز نتیجه کامل نگرفتم کسی بلده خوابمو تعبیر کنه ؟

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو خداا یعنی میشه منم زندگیم درست بشه؟ اداب خاصی داره ؟ ساعت خاصی؟ شرایطی؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چه چیزایی برات بهتر شد لطفا بگو

دعواها و درگیریهای بیخودی کمتر شد صبورتر شدم استرسهام کمتر شد بلطف خدا

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بله آداب خاصی داره قمر در عقرب نباشه بهتره تو وعده ی ثابتی باشه مثلا طرف صبح یا عصر و قبل از غروب افتاب

ده روز اول اگر طلسم وجادو داشته باشه خواب های وحشتناک میبینی که نشونه از بین رفتنشونه قبل از پخش هم ۴ قل بخون و اسفند دود کن  ممکنه ده روز اول سردرد و حالت تهوع و بهم ریختگی داشته باشی که من همه رو داشتم ولی اگر قطعش کنی اصلا خوب نیست سعی کن قبلش آمادگی پیدا کنی بعد شروع کنی

عزیزم حتما که گره کارت باز میشه بلطف خدا و راه گشایش رو نشونت میده