2777
2789

ما آشناییمون معرفی بود. و الان ۶ . ۷ ماهه ک در ارتباطیم خودمونو خانواده ها. نامزد شدیم.  آدم خوبیه.

اما احساس میکنم فقط منم ک اونو دوس دارم اما اون فقط براش مهمه اینه که ازدواج کنه و خیلی دوسم نداره. اما خودش میگه دارم. چکار کنم بنظرتون ؟‌همینقدر علاقش رو قبول کنم ؟ نرماله برا مردا؟ برام مهم نباشه و منم فقط ب ازدواج فک کنم؟ ۲۷ سالمه

نمیدونم در چه حد راسته این حرف

ولی شنیدم میگن موقع خوندن خطبه عقد مهرش به دلت میوفته🥲

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کارهاش بفهمی دوست داره نه صرفا اینکه ازدواج کنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اهمیت دادنش رو باید نشون بده خب

هدیه میگیره. مهربونه. داره تلاش میکنه برا شروع زندگی. دست و دل بازه. خوش اخلاقه. اما خودم باید مدام یادآوری کنم تا بهم‌ابراز علاقه زبونی کنه

هدیه میگیره. مهربونه. داره تلاش میکنه برا شروع زندگی. دست و دل بازه. خوش اخلاقه. اما خودم باید مدام ...

بعلی مردها علاقه زبانی و کلامی ندارن

ولی از من میشنوی چند جلسه مشاوره قبل ازدواج برید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کاراش خوبه. الان نوشتم برا یکی از کاربرا. اما محبت کلامیش خیلی کمه

محبت کلامی تقریبا همه آقایون دارن میتونی ی سر مشاوره ازدواج بزنی بهت بگن کمتر مردی به زبون میاره خیلی با کارهاشون به طرف ثابت میکنم که طرف دوست دارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هدیه میگیره. مهربونه. داره تلاش میکنه برا شروع زندگی. دست و دل بازه. خوش اخلاقه. اما خودم باید مدام ...

اونو که اکثر مردا مشکل دارن

ببین به حرفات اهمیت میده. نظری میدی ازت حمایت می کنه. وقتی اشتباهی می کنی چه برخوردی داره. وقتی بین تو و مثلا خواهرش سر موضوعی اختلاف نظر بوجود میاد، طرف تورو میگیره یا اونو. وقتی حرف میزنی چقدر توجه می کنه. وقتی بیکار هست از تو یادی می کنه، مثلا بهت زنگ بزنه، بیاد سراغت با هم برین بیرون و از این مدل رفتارا

اگه نود درصد رفتارش باب دلته پس دوستت داره و کافیه، خودتو دچار وسواس نکن

خب دیگه اینا نشونه دوست داشتنه.

چه مدت بعد آشنایی نامزد کردید؟

و اینکه از چه مدت بعدش بهش گفتی دوستش داری؟

هدیه بدون مناسبت میگیره؟