یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم قبول شد هیچی درسش خوب بود فقط کتاب ۳۱استان نخرپارسال یه سوالم ازش توامتحان نبود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من یه عالم کتاب گرفتم بعد گفتن معلما مشاور و بچه هایی که قبول شده بودن که فقط۳۱ استان بخون بسه
پسرمن گفت سوالی نبوده معلماهم گفتن نبوده البته امتحان پارسال باتیزهوشان یکی بودوسخت حالاشمامیخوای بخرفقط به کتابات مسلط باش مخصوصاریاضی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من ای کیوهم گرفتم اماحققیتش پسرم ۱۰۰تاازتستاشم نزد
فرار نیست سوال عین اون باشه که مشابه اون تو کتاب ۳۱ استان هست
عزیزم حتی مشابه هم نبودسال گذشته مدرسه همه بچه هارومجبورکرداین کتاب تهیه کنن گفتن این بهترینه بعدهم وقت گذاشتن تمام تستاروتومدرسه حل کردن یعنی کل کتاب تدریس کردن بعدامتحان همه والدین صدای اعتراضشون بلندشدگفتن ماهم پول کلاس دادیم هم کتاب دریغ از۴تاسوال که حتی شبیه این کتاب باشه