2777
2789
عنوان

پسرم دست زد اتو

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست

آخی عزیزم درد داره واقعن سوختگی . کاش همون اول ک سوخت سریع نمک می‌زدی ن تاول میزد ن چیزی بودم خوب میشد . الآنم خمیر دندونی چیزی بزار روش سوزشش کم کنه اگه پماد سوختگی نداری

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همچین جایی نداره یکم سوزش میزنه مونده زیر اب عصببم کرده بخدا دوساعت بیشتر منو کاشته همکاریم نمی ...

ی چیز خنک بده دستش بگو اینو نگه داره خوب میشه بعد ببرش 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی عزیزم درد داره واقعن سوختگی . کاش همون اول ک سوخت سریع نمک می‌زدی ن تاول میزد ن چیزی بودم خوب می ...

خمیر دندون گذاشتم گریه کرد پاک کرد عسلم گذاشتم باز ابنجور کرد 

الان ارد بزنم ببینم خوبه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یه پماد ویتامین آد یا وازلین یا نرم‌کننده ای چیزی الکی مثلا برو پیدا کن بگو وای خداروشکر پیداش کردم این کرم سوختگیه که هر جا پیدا نمیشه اون روزم من دستم سوخت فقط این دو دقیقه بعد خوبش کرد خیلیم ذوق کن بابت پیدا کردنش بعدشم بگو فقط باید بزنی رو سوختگی و سریع بخوابی تا اثر کنه....ولی خیلی دلم به حال آب سوخت توورو خدا یجوری با روش من که گفتم آبو ببند این جور که میگن قراره به خاطر آب خیلی بدبخت بشیم البته منم دو تا بچه کوجیک دارما که نمیفهمن آب چیه و چقدر مهمه درکت میکنم ولی یجور سرکارش بذار