2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیان

659 بازدید | 50 پست

۴ساله ازدواج کردیم با عشقم بوده مشکلم اینه میل جنسی شوهرم به اندازه من نیس  در ماه ۱۲باری میشه ولی این تعداد خواست منه چون غر میزنم وگرنه کمترش میکنه من هر روز یا روزی چند بار میل دارم بهش این دو شب درمیان یا یه شب درمیان فشار جنسی فک مکنم اصن نداره بیشتر عاشقانس دوست داشتنش مهربونه احساسیه توجه زیادی داره فقط مشکل اینحاست میلش کمه از لحاظ جسمی هم مشکل نداره قرصم دادم بهش همون بود طبش سرده انگار اذیت میشم واقعا دنیا دو روزه بایر لذت ببری حالا ک حلالته همسرته خیلیم بهش گفتم بیشتر میخوام ولی دیگه از هفته ای سه بار تجاوز نمیکنه

یه بچه بیاری اوضاع برعکس میشه🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تومیلتو بیار پایین سه درهفته خوبه دیگه چه خبره

بحث پایین اوردن میل نیس بحث اینه زور بهم داره چرا حسش مثه من نیس مگه همه جا نمیگن مردا بیشتر هلاک رابطن نه زنا

یه بچه بیاری اوضاع برعکس میشه🤣

بعید میدونم اونجور میگه دیگه خوبه سرش با بچه گرمه کاری به من نداره برا خودش عشق حال میکنه باور کنید ندیدم اصن زمان نامزدی عقدم از رابطه حرف نزد بگه مثلا الان دلم میخواد

بعید میدونم اونجور میگه دیگه خوبه سرش با بچه گرمه کاری به من نداره برا خودش عشق حال میکنه باور کنید ...

خب شما که باعشق ازدواج کردی عزیزم چرا زود تر متوجه سردیش نشدی؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

شما زیادی داغی اونم زیادی سرد 

متعادلش ک زیادم هس هفته ای سه باره دیگه آره اوایل خیلی زیاده روزی چندبارم هس ولی دیگه چخبره من الان سه سال هم نیس ازدواج کردم بچم یکسالشه شده ک دوهفته ن ولی یک روز دوبار بعدم دیگه بچه عاقله نمیشه ک بشه بچه شیطون میشه روزا کمتر می‌خوابه یا وقت خواب اون توهم میخوابی واقعا سخته شما فکری برا جفت تون کنید 

سعی کن اصلا به رابطه فکر نکنی

نمیتونم اینم بگم کارش سخته مدام خستس ولی میبینم توی خستگی فیلم دیدن رو حال داره ببینه بره اینستا فیلماشو باز کنه حال داره به من میرسع میگه وای چقد خوابم میاد کلا ایتجوره فک نکنید روزای اولم ازدواج همین بود بیشتر دوس داره بغلم کنه مثلا قهر کنم میخواد دیوونه بشه ولی اگه محرومش کنم از، رابطه فقط از اونجاش نگران میشه ک نکنه پشت این محرومیت یه قهره بفهمه قهر نیستم اصرار نمیکنه به رابطه 

خب شما که باعشق ازدواج کردی عزیزم چرا زود تر متوجه سردیش نشدی؟

ببینید ما دوست بودیم باهم دیگه قبل ازدواج ولی محدودیت زیادی داشتیم باهم رابطه نداشتیم بیرون رفتن حرف زدن بود گفتم شاید چون من موقعیت رابطه ندارم اسمشو نمیاره ک من احساس بدی نگیرم فک کردم تو زندگی خیلی داغه