2821
2789
عنوان

طلاق توافقی

249 بازدید | 34 پست

سلام خانوما.بنظرتون کینه بخاطرکتک های شوهرم و بی احترامی و دعواهاش جلو خانوادش و آبروریزی جلودامادهامون و سردشدن از شوهرم علت خوبی برا طلاق هست؟ تاحالاکسی رو دیدین خوب بشه بعداز سردشدن؟۱۱ساله ازدواج کردم یه دختر۹ساله داریم وخودم شاغلم و مشاوررفتیم فایده نداشته.۵ساله به طلاق فک میکنم وسردشدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه شوهرت موافق طلاقه دادگاه میتونه موافقت کنه  اینکه بگی شوهرم بداخلاقه دلیلی کافی واسه دادگاه نیست باید برای کتکهاش نامه پزشکی قانونی داشته باشی ک اونم کلی باید بری و بیای تا کارت جور بشه 

من شش ماه ازدواج کردم الان که دارم جواب میدم ...

همسرم تو پذیرایی خواب هستن و من از شدت گریه چشام پف کرده 

سر چی ...؟ 

اینکه دعوامون شد دست روش بلند کردم و زدم تو گوشش اونم نامردی نکرد یکی زد تو گوش من ... 

من بعدش گریه کردم اون گفت من از بدم میاد 

چون دو میلیارد خرج عروسی دادم با تو موندم واگر نه هم خونه هستم باهات. حسی بهت ندارم 

هزار تا دختر بهتر از تو هم برا من بود ...و... 

من موقعی که انتخابش کردم تو رو همه وایستادم به خاطرش امشب گفت اگه مامان تو آدم بود دخترش اینقدر ول نبود ... و الانم دارم به طلاق فکر میکنم همسر شما هم در همین حد بود ؟ 

منتهی من از طلاق میترسم چون بعدش نمی‌دونم ریاکشن خانواده ام چیه 

اگه شوهرت موافق طلاقه دادگاه میتونه موافقت کنه اینکه بگی شوهرم بداخلاقه دلیلی کافی واسه دادگاه نیست ...

فقط یه سری که کتک زد رفتم کلانتری و شکایت نوشتم ازش

فقط یه سری که کتک زد رفتم کلانتری و شکایت نوشتم ازش

همونا هم خوبه واسه مدرک   بازم اگه طلاق توافقی باشه دوماه بیشتر طول نمیکشه  ولی اگه زن درخواست طلاق بده خیلی سخته کلی باید دوندگی و پله های دادگاه رو بالا و پایین کنی حدود ۳ سالی طول بکشه شایدم بیشتر تا طلاق بگیری  دختر همسایه ما نامه پزشکی قانونی همه مدرک داشت حدود ۵ سالی طول کشید تا طلاق گرفت 

2825
2823
2791
2779
2792