2777
2789
عنوان

از فامیل متنفرم بابام مجبورم کرده

748 بازدید | 36 پست

گفته باید حتما بیای عروسی.کلی مشکلات تو خونه داریم دغدغش اومدن من به عروسی خانوادش هست میگه باید بیای راه نداره من سنم بالاس تنها دختر مجردی هستم تو فامیل که تا این سن مجرد مونده حتی از من کوچکتر ازدواج کرده باعث مجرد بودنم هم خودش و شرایطمون هست...انقدر فامیلش باهام بدرفتار کردن تمام این سالها حالم ازشون بهم میخوره ببینمشون تا یک هفته حالم بده همینطوریش هم کلی نشخوار فکری دارم. الانم با این وضعیتم مطمئنم ده برابر همیشه اذیت میشم با رفتار ها و نگاهاشون.. تا چند ماه پیش همش یکی یکی به مامانم میگفتن سن دخترت دیگه خیلی بالا رفت و...

چیکار کنم با ادم زورگو و خودخواه که خودش نزدیک بیست سال با فامیل مامانم قطع رابطه کرد نه خودش رفت نه گذاشت مامانم بره حتی یکبار. حالا که خوب اسیباش رو زد برای من رفته بالای منبر..کلی مشکلات تو خونه داریم هر روز دعواهای شدید تنها مشکلش شده این اونم چون میخواد اذیتم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق داری

میخوام بگم برو محکم تو روشون وایسا و با اعتماد بنفس جواب بده

ولی میدونم این نشدنیه کسایی که فضول باشن هرجور شده راهی پیدا میکنن تا حالت و بد کنن

فقط فاصله بگیر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بخدا که باعث و بانیه خیلی از بدبختیامون بابامونه 

البته نه همشون .. خدا همه ی پدرا رو حفظ کنه 

ولی بعضیا خواسته یا ناخواسته زندگیو جهنم کردن

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

چن سالت هر کاری که فکر میکنی درسته انجام بده ولی من خودم هیچ جوره از عروسی نمیگذرم

۲٦ دلم میخواد نرم دعوا درست میکنه و زور میگه 

میگه دارم نونت رو میدم باید هرکار بگم بکنی

گفتم بهش حالم بد میشه میگه نه چیزی نمیشه باید بیای

حالا که اصرار میکنع برو با اعتماد بنفسم برو اخه مگه چقدر سن داری که میگی‌ همشون ازدواج کردن من موندم 

برو با مامانت بگو بخند 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂