2777
2789
عنوان

چقدر زندگیم مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 44 پست
برگرده هم نو باید بهش بگی برو گمشو

بلد نیستم بدونش زندگی کنم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم فدات آخی بدبختم چیمو چشم بزنن تو همه چی گره دارم😭

مجردی یامتاهل همه جاهمینه مردم همه گرفتارررسدن زندگیاسختتت

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تا ۲ماه سوره تکویر هرروزز ۱۰۱مرتبه بخون وهمراش آیه ی ۹سوره یس بخون ۱۰۱مرتبه انشالله ارامش میادخدابزر ...

عزیزم منظورت کندر هست؟ وقتی داغ شد همون زاغ یا کندر رو بریزیم زیر پادری؟ 

و فقط زاغ؟ اسپند نداشته باشه؟

زاغ جدا روشعله گاززز اسپندم بتونی بعد نماز صبح و غروبا قبل نماز مغرب عالیه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مجردی یامتاهل همه جاهمینه مردم همه گرفتارررسدن زندگیاسختتت

طلاق گرفتم تو عقد ، خواهرمم بعد پنج سال طلاق گرفت خیلی اذیت شدیم و اذیت هستیم مادرمم پدرم کتک میزنه و بددل و خسیس و بد دهن و بداخلاق و.. هست

طلاق گرفتم تو عقد ، خواهرمم بعد پنج سال طلاق گرفت خیلی اذیت شدیم و اذیت هستیم مادرمم پدرم کتک میزنه ...

ای بابا خداروشکر کن تو غقد شناختیش طلاق گرفتی بهترت بود چندسال بعد بابچه حدابشین همین کارامیگم انجام یده توی قران نوشته بعدهرسختی آسونی هست توکل کن بخدا بتونی سرکاربری برووو زبون پدرت ببندی هم بد نیس سوره کوثر همش بخون فوت کن طرفش مربت بخون هروقت میبنیش بخون عزیزم دلم روشنه دلت شادددد میشه همه ی مردم به یه شکلی گرفتارن کاش منم میتونسم عقد حدابشم بهترم بود هیچی ارامشششش نمیشه خواهری خودم هروقت دلت خواس بیا دردل کن باهام

ای بابا خداروشکر کن تو غقد شناختیش طلاق گرفتی بهترت بود چندسال بعد بابچه حدابشین همین کارامیگم انجام ...

فدات گلم هیچ جا نمیزاره بریم و پول هم بهمون نمیده حتی یارانه و.. باورت میشه طلاق توافقی گرفتم به زور ۴۰ میلیون بهم دادن همونم پدرم ازم چند ساله برده پس نمیده میگه اگه میتونی پس بگیر 😭 به غیر عقدمم چند بار ازدواجم بهم خورد مشکلات دیگه ای هم دارم بگم طومار میشن😭

فدات گلم هیچ جا نمیزاره بریم و پول هم بهمون نمیده حتی یارانه و.. باورت میشه طلاق توافقی گرفتم به زور ...

اخ قلبم عزیزم مامانت هچی بهش نمیگه چقد زور نمیزاره سرکار برین الهی بحق دل شکستم خدانگات کنه

اخ قلبم عزیزم مامانت هچی بهش نمیگه چقد زور نمیزاره سرکار برین الهی بحق دل شکستم خدانگات کنه

عزیزم مامانم بدبخته پدرم خیلی ظالمه و از خدا نترس میگه شماها اه ندارید، تو رو خدا دعا کن مادرم و خواهرم و من خیلی بدبختی کشیدیم مخصوصا مادرم و خواهرم الهی بمیرم براشون😭😭

🙏🏻🙏🏻😑🖤🥹

میشه درخواستم رو قبول کنی کارت دارم خیلی ضروریه مرسی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم