2777
2789
عنوان

چقدر زندگیم مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 44 پست

روحم خسته اس تموم تنم درد میکنه 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲ماه سوره تکویر هرروزز ۱۰۱مرتبه بخون وهمراش آیه ی ۹سوره یس بخون ۱۰۱مرتبه انشالله ارامش میادخدابزرگه دنیا همینه زندگی کوتاه سعی کن خودت سرگرم کنی توکل کن ب خدا اسپند دود من زاغ بردار بزار رو شعله گاز بعدش بزارش زیر پادری ورودی خونتون قولت میدم همچیننن ارامش بگیری منم دعاکن انشاالله تاپیک بزنی منم تگ کن ❤😘

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چی بگم. 😔

واقعا. با علیرضا ازدواج نمیکنم؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

زاغ یا زاج؟؟زاغ چیه گل؟ تو نت سرچ کردم نبود

فک کنم زاچ باشه ولی مامیگیم زاغ🫣🤣

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

همینا تو اسپند انگار مثل شیشه بی رنگن؟

مث نبات هستن همینه سفتن

با همسر ؟

پدر و مادر

مرسی گلم دعا کن سنگینی و بدبیاری و اتفاقات بد از من و عزیزانم دور شه😭

ختم سوره طاها بردار بعددددنماز صبح عالیه زاغ خیلییی بسوزون اسپنددود کن همش بگووووو استففرالله ربی واتوب الیه دنیاهمینه خواهر سعی کن نمازز اول وقت بخونی الهی بحق حضرت فاطمه دلت شاد بشه همش در اثر چشم زخم هس سعی من چشم شورا وحسرت خورا انرژی منفی ها قطع رابطه کنی بوالله ارامش میگیری تجربه شده

پس الان با کی دعوا میکنین هر روز؟

پدر و مادر خواهرام