2777
2789
عنوان

بیبی چکم هاله انداخت

187 بازدید | 31 پست

سلام خانم هایی ک اقدامم یه لحظه میاین.من امروز روز موئد پریودیم بود و بیبی چک زدم هاله انداخته ..ولی چند دقیقه اولی ک نگاه کردم هیچ خطی نبود بعد چند ساعت که نگاه کردم یه هاله کمرنگ افتاده بود .اینم بگم پریودی من همیشه یکی دو روز عقب میندازه.بعدش من حس پریودی دارم ولی میرم میبنم چیزی نیست ...هی میگیره ول میکنه .نوک سینه هام میسوز و هاله ی سینه هام تیره شد و دونه های سفید ک روش بود بزرگ شدن...به نظرتون من باردارم یا بیبی چک کاذبه؟

تنهاااااااااااااترین.کاش یه نی نی بیاد بشه نور امیدم👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بارداری.فردا یه آزمایش بده.دوساعته جوابشو میدن

وای اصلا باورم نمیشه🥲🥲🥲فردا صبح بیبی چک نزنم دیگه؟

مبارکه عزیزم .برا اطمینان صبح هم دوباره تست بزن

اره حتمن میزنم ..بعداز دوتا سقط عمدی .واقعا دلم بچه میخواست ولی دیگه حتی فکرشو نمیکردم خدا بهم بده😭😭😭😭

اره حتمن میزنم ..بعداز دوتا سقط عمدی .واقعا دلم بچه میخواست ولی دیگه حتی فکرشو نمیکردم خدا بهم بده😭 ...

عزیزدلم خدا هیچوقت دیر نمیکنه همیشه معجزه های قشنگش ب موقه ش رو می‌کنه . غصه ی گذشته رو نخور بهترین مادر دنیا میشی 💚

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزدلم خدا هیچوقت دیر نمیکنه همیشه معجزه های قشنگش ب موقه ش رو می‌کنه . غصه ی گذشته رو نخور بهترین ...

مرسی عزیزم بابت حرفای قشنگت💗