2777
2789

حالا دلیلشو میگم. تو زندگی همه ی آدما پره از اتفاقات خوب و بد. پر از شکست و تلخی . خوشحالی و موفقیت یا زمین خوردن و پسرفت کردن. اونوقت باید بیایم بگیم چون فلانی الان بیمار شده یا یه پسرفتی تو زندگیش کرده یا یه تایمی از زندگیش تو سرازیری افتاده و شکست خورده حتما کارما گرفتتش؟

خب ممکنه همه ادما این براشون پیش بیاد.

نمیدونم خیلی دوس دارم که این فکرم اشتباه باشه چون دلم میخاد اونی که بهم بدی کرد نتیجه ی کارش رو ببینه.. اما با عقلم جور درنمیاد😕☹️

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

منم حتی ۱ هزارم درصدم اعتقاد ندارم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه همشم که کارما نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این نظر که فلانی بيمار شده حتما آدم بدی بوده کارما گرفتنش واقعا چرته انقدر آدم خوب میشناسم بيمار شدن ولی دلیل نمیشه به کارما معتقد نباشم ولی نا یکی مشکل دار بشه نمیگم کارماست چه ربطی داره اخه

این نظر که فلانی بيمار شده حتما آدم بدی بوده کارما گرفتنش واقعا چرته انقدر آدم خوب میشناسم بيمار شدن ...

مادر همسر من اینجوریه که یکی ک بهش بدی کرده الان ۷۰ سالشه مثلا ب دلیل کهولت سن و اینا بیمار شده. بعد میگه بخاطر آه منه🤨 کارما گرفتتش. خب زن مومن طرف ۷۰ سالشه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱