2777
2789
عنوان

باز خرابکاری جاریم😭

590 بازدید | 25 پست

خواهرشوهرم شهر شوهرش زندگی میکنه

الان هم بخاطر خیانت همسرش برگشته خونه پدرشوهرم

جاریم همه جا جار زده چون خوشی زده زیر دلش میخواد طلاق بگیره

بعد زنگ زده به خاله های همسرم که سمیه (خواهرشوهرم) دارن طلاقش میدن و کلی خندیده بعدش

همه همش دعوا میکنن ولی از رو نمیره و واسش مهم نیست

شاید بگید به تو چه ولی رفته پیش همه جار زده که میلاد(شوهرم) قبلا عاشقش بوده ولی اون بهش پا نداده

در حالی که همسرم به شدت ازش متنفره

چیکار کنم از دست این زنیکه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی یعنی کم داره ، اینو دوروبریا متوجه نشدن؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

زیر سایه دیوار کج نشین

ازش دوری کن همین نمیتونی تغییرش بدی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چقدر داغونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بیچاره هم پروعه هم کم داره 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چه آدم بی ارزش و ولو و بی دهنی 

از این مدل ادما که تا یه چی میشنون گوشی دست میگیرن همه رو خبردار میکنن بدم میاد 

من یکی ابلهشو دارم ولی از شهریور دیگه نوکشو چیدم 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اینایی که گفتی یعنی کم داره ، اینو دوروبریا متوجه نشدن؟

اره همیشه بهش توجه نمیکنن، حتی وقتی حرف میزنه کسی نگاش نمیکنه

ولی منو دیوونه کرده خیلی خیلی اذیتم میکنه

برادرشوهرم خیلی دوسش داره یه جوری که فقطو فقط تاییدش میکنه و هرکی میگه رفتار زنت اشتباهه باهاشون قهر میکنه😭 

میخواد قبل از اینکه طلاق بگیر و بره  خانواده شوهرشو از هم بپاشونه 

به عبارتی زهرش رو بریزه 

تو این مواقع اصلا ضعف نشون نده میگه ن هر چی به این ادمها رو ندی دیگه خودشون خسته میشن و از زندگیت میرن گلم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه