2777
2789
عنوان

از اینکه دستاورد و هنری ندارم غصه میخورم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا به چی علاقه دارم ولی دلم میخواد تو همه چی سر رشته داشته باشم مخصوصا ضروریات زندگی

عزیزدلم بعضی از مهارت‌ها اگه علاقه داشته باشی حسابی می تونی ازشون پول دربیاری . به شرط این که علاقه داشته باشی. خوب فکر کن برو کلاس هنری. وقت بزار خوب یاد بگیر‌. بعد کسب و کار خودت رو راه بنداز. اگه بخوای حتما میشه

می خوای پادکست های ناجی رو گوش کن 

یا پادکست های شیلا رزاق کریمی در مورد زندگی تا راهنماییت کنه 

کتاب بنویس تا اتفاق بیوفته هم خوبه 

کتاب آموزش بهره‌وری و توسعه فردی 

از قاعده های شمس هم میتونی کمک بگیری 

از کتاب تئوری انتخاب هم همین طور 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اگه همینجوری هی بگذرونی یهو میبینی خیلی وقته گذشته و به همین روال گذروندی پس هرچند که انگیزه نداری ح ...

از کجا شروع کنم

باید برم سرکار در کنارش وقتمو تنظیم کنم به کارای دیگم برسم ولی کاری که مدنظرمه گیر نمیاد

کارای اداری تو ادارات دولتی که ساعت کاریشون نیم وقت از ۷ونیم ۸ تا ۲بعداز ظهره چطور پیدا کنم؟بخدا دلم میخواد برم به کارمندای ادارات بگم راز موفقیتشون رو به منم بگن

معلمی هم دوست دارم من ولی چطور باید بهش برسم؟اینکه ایده دارم ولی نمیدونم مسیرشو طی کنم بیشتر رو مخمه

بزار یه چیز بگم بدونی دهنت باید سرویس بشه تا زندگی شسته رفته برای خودت بسازی با همه چیز باید بجنگی خ ...

استارتشو از کجا باید بزنم؟

این شروع کردنه مهمه که نمیدونم از کجا

از کجا شروع کنمباید برم سرکار در کنارش وقتمو تنظیم کنم به کارای دیگم برسم ولی کاری که مدنظرمه گیر نم ...

کم کم شروع کن

اگه هدفت معلمیه که بخون واسه فرهنگیان یه یه رشته که استخدام آموزش پرورش داشته باشه

یا کلا تدریس رو دوست داری هرچیزی رو میتونی تدریس کنی از زبان بگیر تا کارهای هنری و...

کار دولتی هم که احتمالا شرایط خودشو داره باید اونا رو درست کنی

بجز اینا هم میتونی سراغ کارهای دیگه هم بری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
استارتشو از کجا باید بزنم؟این شروع کردنه مهمه که نمیدونم از کجا

سه تا سوال اول از خودت بپرس 

به چه چیزی علاقه مندم 

چرا علاقه مندم 

چرا می خوام یاد بگیرم ؟

برای پیدا کردن جواب سوال اول تو خودتو توی ذهنت توی شغل هایی تصور میکنی ؟

چه پست هایی میبینی که دوست داری توام بلد باشی ؟

بعد بگو چرا خب از مثلا میگم شغل ادمینی خوشم میاد ؟

دلیلش رو بگو به خودت 

بعد بگو خب برم شغل ادمینی رو یاد بگیرم که چی ؟ دنبال چه هدفی هستم ؟

صرفا یادگیری یا هم یادگیری هم مستقل شدن ؟

جواب همشو رو کاغذ بنویس نترس هر چندتا شغل که دوست داشتی بنویس فقط رو کاغذ بنویس که بتونی خودتو پیدا کنی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه مهارتی یاد بگیر حتما. به چی علاقه داری؟

چه مهارتی؟خیلی چیزا دوست دارم یاد بگیرم

مثلا از خیاطی هیچی نمیدونم حتی نمیتونم یه دوخت ساده انجام بدم ولی خیلی دلم میخواد یاد بگیرم و از پس لباسای خودم بر بیام

دیگه اینکه اصلاح و بندانداختن صورت هم بلد نیستم باید یاد بگیرم

تزریقات رو خیلی دوست دارم در حد آمپول و سرم بلد باشم

اینا چندنمونه کوچیک از چیزهایی که دوست دارم یاد بگیرم

نمیدونمزود جا میزنمو بی انگیزه میشمکارام نصفه نیمه میمونهنمیدونم دنبال چی ام

نمی دونم چرا احساس میکنم طبق مشاوره خانواده عمل میکنی 

کم کم شروع کناگه هدفت معلمیه که بخون واسه فرهنگیان یه یه رشته که استخدام آموزش پرورش داشته باشهیا کل ...

لیسانس دارم اخه نمیتونم کنکور فرهنگیان شرکت کنم

برای آزمون استخدامی هم شروع نکردم و حتی نمیدونم شهرمون ظرفیت داره یا نه برای رشته من

پارسال که دو سه نفر میخواست

لیسانس دارم اخه نمیتونم کنکور فرهنگیان شرکت کنمبرای آزمون استخدامی هم شروع نکردم و حتی نمیدونم شهرمو ...

دیه طبق شرایط باید یه راهی رو انتخاب کنی یا شرایط رو تغییر بدی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشاوره خانواده یعنی چی؟

یعنی مثلاً میای یه کاری بکنی 

خانوادت میگن فلان کار بهتره بعد تو میمونی بین نظر خانواده ات و علاقه خودت 

میمونی کدومو انتخاب کنی