2777
2789

نه هدفی دارم و نه انگیزه ای برای ایجاد هدف

روزا رو یه جوری میگذرونم

ولی شب که میشه میبینم چقدر فرصت داشتم و دارم به راحتی از دستشون میدم

ولی نمیدونم چیکار کنم

هیچ پلنی ندارم بچینم که روزامو طبق اون پیش ببرم

ولی خب دوست دارم یه شغل معتبر نیمه وقت داشته باشم بعد در کنارش برم باشگاه و یه کلاس آموزشی

وقتایی هم که مرخصی ام یا خلوتم سرکار، کتاب بخونم

حقوق خوبی داشته باشم بتونم ادامه تحصیل بدم

و کلا دوست دارم زندگیم شسته رفته و رو روال باشه

ولی الان هیچکدومو ندارم:(اگه از بعد کنکور میرفتم سرکار الان چندسال سابقه کار داشتم🥲ولی بعضی وقتا میگم گوربابای حسرت، دنیا ارزش نداره انقدر به خودم سخت بگیرم و استرس همه چیو بکشم

منم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همینجوری هی بگذرونی یهو میبینی خیلی وقته گذشته و به همین روال گذروندی 

پس هرچند که انگیزه نداری حال و حوصله نداری باید شروع کنی

به نظرم شروع کنی انگیزه هم کم کم میگیری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بزار یه چیز بگم بدونی دهنت باید سرویس بشه تا زندگی شسته رفته برای خودت بسازی با همه چیز باید بجنگی 

خودت الان هدف هاتو گفتی فقط همتش رو نداری که شروع کنی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

خوب از یه جا شروع کن 

من انشالله می‌خوام از امسال برم دانشگاه رشته مرتبط با آزمونی که مدنظرم هست رو بخونم 

در کنارش دوست دارم کلاس های هنری شرکت کنم 

بالاخره یه هدفی چیزی برای خودت پیدا کن و برو