2777
2789
عنوان

خانوووووما بیاین صورتم خیلی جوش میزنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
با چی میشوری ؟شوینده خاصی داری برای صورت ؟

شوینده استم سل برای پوست چرب

خیلی تمیز میکنه پوستو 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنبلی ندارم قبلا آزمایش دادم البته سه سال پیش

مجدد برو یه سونگرافی اگه مشکلی نبود خواستی این صابونو امتحان کن اینم نگرفتی حتمن روزی دو بار (نسبت به چربی پوست خودتت) صورتتو بشور 

با شامپو بچه مخصوصا فیروز نشور اصلا نمیدونم توش چی هست پوست حساس جوش میزنه باهاش

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
شوینده استم سل برای پوست چربخیلی تمیز میکنه پوستو

خیلی ممنونم

اثری برای رفع جای جوش ها نداره ؟

یا تاثیری تو اینکه کمتر جوش بزنید داشته ؟  

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

مجدد برو یه سونگرافی اگه مشکلی نبود خواستی این صابونو امتحان کن اینم نگرفتی حتمن روزی دو بار (نسبت ب ...

اره باید برم دکتر یه آزمایش و سونو بدم 

باشه ممنونم از راهنماییتون

شوینده تو عوض کن شاید بهت نمیسازه یا به یه چیزیش حساسیت داری در کل مصرف قند و غذاهای چرب رو کم کن خی ...

شوینده خاصی ندارم با شامپو صورت گلرنگ صورتمو میشورم 

ولی شاید بهتر باشه یه ژل یا صابون مخصوص شت و شوی صورت برا پوست چرب بگیرم 

خیلی ممنونماثری برای رفع جای جوش ها نداره ؟یا تاثیری تو اینکه کمتر جوش بزنید داشته ؟

جای جوش اگه خیلی سطحی و کمرنگ باشه آره ، پوستمو تمیز و روشن کرده ، من مرتب از اسکراب استفاده میکنم

خیلی موثره

واسه من تاثیر داشته چون خیلی خوب چربی پوستو کنترل میکنه و تمیز میکنه

بعدشم کرم کنترل چربی و آبرسان لافارر میزنم

اینا واسه من خیلی خوب بوده 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

جای جوش اگه خیلی سطحی و کمرنگ باشه آره ، پوستمو تمیز و روشن کرده ، من مرتب از اسکراب استفاده میکنمخی ...

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی🙏