2777
2789
عنوان

می‌خوام اقدام کنم برای بچه دوم اما

301 بازدید | 30 پست

من اهل رعایت رژیم نیستم شوهرم همینطور

چیکار کنیم که درصد پسر زایی رو ببره بالا

ماتلاشمون رو میکنیم بعدش همه چیو میپرسم به خدا

کارهای ساده مثلا استفاده از کیت تخمک گذاری و جوش شیرین  و ارگاسم زن قبل از مرد رو می‌دونم 

اگه کارای همچین میدونید بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم میگفت اسپرسو میخوردم دوتا دختر داره سومی پسر شد..یعنی یه رژیم گرفته بود به این عمل کرده بود..اسپرسو یا قهوه فک کنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

گرمیجات زیاد بخورین رژیم خاصی هم نیست

قبل رابطه همسرتون بیضه رو با آب سرد بشوره

رابطه با پوزیشن های عمیق داشته باشین

من با این روشا که دکترم گفت خدا بهم پسر داد

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

هر روز چهار پنج تا فلفل سیاه درسته رو عین قرص با اب بخور استفاده از خرما زنجبیل و دارچین به همراه چایی اگه خواستی خواهرم سه چهار تومن پول داده بود دکتر براش نوشته چیا بخوره چیا نخوره اون که تنیجه گرفت یه دختر داشت دومی پسر شد برات بفرستم 

گرمیجات زیاد بخورین رژیم خاصی هم نیستقبل رابطه همسرتون بیضه رو با آب سرد بشورهرابطه با پوزیشن های عم ...

ممنونم عزیزم دکتر شما هم استفاده از کیت و رابطه در زمان تخمکگک گذاری رو گفته؟

چجوریه دقیقا