2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندن سوره زمر به نیت اشتی و منت کشیدن شوهرت

خوندن سوره یوسف افزایش مهر محبت بین زن شوهر

1001 مرتبه گفتن ذکر یا ودود خیلیییی تاثیر داره و

44مرتبه این ایه رو بخون فوت کن به قند بده شوهرت بخوره عشقش بهت زیاد میشه

یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل

من رفتم مصاحبه کاری قبول شدم گفتن فلان تاریخ زنگ بزن بهمون 

الان که زنگ میزنم به موبایل معاون اونجا که من باهاش مصاحبه کردم جواب تلفن و تماس نمیدن  و جواب پیامک نمیدن

مدیر بالا دستی اینی که با من مصاحبه کرد هم گفت اگر کارت انجام ندان به من خبر بده فردا میخوام خبر بدم بهش که کار منو انجام ندادن !

پیام دادم بهش روز شنبه که پیگیری کنه در جریانش گذاشتم 

فردا میخوام زنگش بزنم 

معلوم نیست ته این قضیه چی میشه ؟؟؟

ولی باید تلاشمو بکنم ؟؟؟

شاید سرده ومیل جنسی نداره میترسه خفتش کنیمن هر وقت سردم با شوهرم اینکارو میکنم

دقیقا تفاوت سنیمونم زیاده اونقدری که من شور و هیجان دارم اون برعکسه رفته رفته من بیشتر انرژی میگیرم شوهرم بیشتر خنثی میشه😐😂😂

دقیقا تفاوت سنیمونم زیاده اونقدری که من شور و هیجان دارم اون برعکسه رفته رفته من بیشتر انرژی میگیرم ...

مگه چند سالته اسی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.