2777
2789

نظر شما چیه؟ من خیلی ناراحت وعصبی میشم وقتی میان. میخوام ببینم اشتباه میکنم؟ 

خونه فامیل همسرم و پدرومادر یه شهر دیگس3 ساعت فاصله داره. ما شهر دیگه زندگی میکنیم. هرکدوم از فامیلش و خانوادش این شهر کار داشته باشن میان خونه ما. از دکتر بگیر تا برای کارای تحصیلی یا نمایشگاهی باشه یا هرچی. 

از پسرخاله هاش تا دایی مادرش و عموها و پسرعموهاش. 

3 4 روز بعضا یه هفته میمونن

من خانواده خودم حتی پدرومادرم ماهی یه دفعه هم نمیان خونم. فامیلم که اصلا نمیان. حالا فامیل همسرم همش خونم هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ببینم حقی دارن؟ به شوهرم میگم میگه اونا عزیزن برام و این شهر جایی نیست که برن بموننمن اشتباه ...

هم شما حق داری هم اونا

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خانواده توهم. میتونن بیان من خودم تاحالا دایی هام خونم نیومدن خاله هام زیاد میومدن ولی فامیل شوهرم از روستا بلند میشن میان دیگه وقتی ماهم میریم حرمت و احترام میزارن ادم یکم دل گنده باشه بد نیست

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

اشتباه کردید همون دفعه اول بهشون رو دادید جایی کسی کاری داره شهر دیگه هتل و مهمانسرا واسه همینه یکی دو بار با هماهنگی شوهرت جوری که متوجه بشوند برسونید که در دسترس نیستید یا امکان پذیرایی ندارید دیگه خودشون پاشون قطع میشه