2777
2789

من خیلی دوست دارم کیک تولد و از این چیزها درست کنم داخل آگهی دیدم نوشته بود از صفر تا صد و آموزش میدن توی یه جلسه اگه واقعیت داره برم یاد بگیرم ؟نظر شما چیه دوستان عزیز 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ابدا من چندین ساله درست میکنم شاید ۶ ۷ سال هنوزم خامه کشیام تمیز تمیز نیست تازه من هیچوقت کلاس نرفتم تنها عیب کارم همین خامه کشیه همرو بلدم

باید یه کلاس برم چند جلسه

برا خامه کشی فقط 

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ کاری با یک جلسه حرفه ای نمیشی و اینکه هیچکس تمام فوت و فن هارو یاد نمی‌ده . ولی برو اگهش ع ...

منم همین فکر میکنم ولی اون خانم میگن یه جلسه همشون رو آموزش میده نمیدونم چیکار کنم خیلی زرنگ هم نیستم که یه جلسه یاد بگیرم هزینه اش هم فکر میکنم زیاده

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ابدا من چندین ساله درست میکنم شاید ۶ ۷ سال هنوزم خامه کشیام تمیز تمیز نیست تازه من هیچوقت کلاس نرفتم ...

شما داخل اینستاگرام ببین حالا که بلدی زود یاد میگیری عزیزم 

شما داخل اینستاگرام ببین حالا که بلدی زود یاد میگیری عزیزم

میدونی خامم اب میشه تا بخوام قشنگ تمیز صافش کنم

یا بالاش بدون خامه میشه پایینش کلی خامه میشه

طریقه گرفتن کاردک تو دستمم خیلی بده استرس میگیرم

توخونه ی بابامم زیاد امکانات ندارم ولی بااین حال درست میکنم

ایشالله بعد عید که خونه خودم بودم حتما کلاسشو شرکت میکنم

💍♥️

منم همین فکر میکنم ولی اون خانم میگن یه جلسه همشون رو آموزش میده نمیدونم چیکار کنم خیلی زرنگ هم نیست ...

دنبال ی استاد دیگه باش عزیزم . واقعن تو یک جلسه حتا اگه چندین ساعت هم بخاد آموزش بده یادگیری سخته . حداقل کم کم یکماه باید بری تا استاد بشی البته اونم بازم آپدیت بازم داره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دنبال ی استاد دیگه باش عزیزم . واقعن تو یک جلسه حتا اگه چندین ساعت هم بخاد آموزش بده یادگیری سخته . ...

مرسی گلم درست میگی بگردم پیدا کنم لااقل یک ماه برم آموزش ببینم 

میدونی خامم اب میشه تا بخوام قشنگ تمیز صافش کنمیا بالاش بدون خامه میشه پایینش کلی خامه میشهطریقه گرف ...

انشاالله یاد میگیری عزیزم به سلامتی بری خونه خودتون خوشبخت باشید عزیز دلم 🥰