2777
2789
عنوان

ترسناک

134 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها بیاید که قراره یه رویداد واقعی و ترسناک که برای پدربزرگم در خیلی سال پیش اتفاق افتاده بگم هستید و اینکه دوست داشتید شمام از اتفاقات ترسناکی که دورو اطراف شنیدید بگید دور هم ببینیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پری شب

یکی به زور میخواست وارد خونمون بشه و فقط منو خواهر ۱۱ سالم خونه بودیم

خیلی وحشتناک بود

زنگم زدم پلیس

دوربین هام گرفته بودنش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه ها پدر بزرگم کشاورز بوده و کلی هم گوسفند داشته یه روز غروب که داشته گوسفند هارو از چرا می آورده به طویله تاریک بوده هوا دم دمای هفت یا هشت شب که حین اومدن پدر بزرگم چند نفر رو دیده که با ساز و دهل رد میشن و میرن داخل یه جای متروک و تاریک پدر بزرگمم کنجکاو پشتشون میره که ببینه عروسی کیه وقتی میره اونجا میبینه کلی جن هست با شکل های مختلف و سم دار که عروسی گرفته بودن همونجا پدر بزرگم بیهوش میشه بعد یکساعت که به هوش میاد همونجا گوسفندارو میزاره و فرار میکنه

این فوبیا منه از بچگی تا به الان در و میخوام باز کنم خیلی میترسم

یکی از وحشتناک ترین چیزایی بود که تجربه کردم.

مخصوصا اینکه یه قدم تا فاجعه فاصله داشتیم.

اون لحظه که این اتفاق داشت میوفتاد، خانوادم بیرون بودن و ۴۵ دقیقه با ما فاصله داشتن، خواهرم داشت به اون‌یکی خواهرم که بیرون بودن زنگ میزد، اگه زنگ نمیزد و من اون لحظه نمی‌فهمیدم که اونا نیستن که اومدن خونه حتی خودم در رو براش باز میکردم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

پری شبیکی به زور میخواست وارد خونمون بشه و فقط منو خواهر ۱۱ سالم خونه بودیمخیلی وحشتناک بودزنگم زدم ...

ای وای آبجی مراقب باشین دقیقا برای ماهم اتفاق افتاده یه شب که ما راهی شهرستان بودیم داداشم تنها خونه بوده یکی هی در میزده ساعت 3نصف شب داداشم زرنگی کرده تلوزیون برق اینا روشن کرده طرف فرار کرده دوربین همسایه گرفته بود که میخواسته از بالا در بیاد بالا

ای وای آبجی مراقب باشین دقیقا برای ماهم اتفاق افتاده یه شب که ما راهی شهرستان بودیم داداشم تنها خونه ...

خیلی وحشتناکه واقعا

اونم که فقط منو خواهرم خونه بودیم

از این بدترش آبجی ما دیدیم سال 98یه داعشی اومده بود محلمون

وای یا خدا

این از کجا اومده بود

وای یا خدااین از کجا اومده بود

والله نمیدونم از سمت حرم امام که نزدیکای ما بوده اومده بودن تو اسلامشهر پلیسا دنبالش بودن افتاده بود تو یه خونههه قایم شده بود دوتا بچه رو هم گروگان گرفته بود تا یک روز تو محل ما قیامت بود پلیس عزیز

این  بیشرف  رو آخر گرفت

والله نمیدونم از سمت حرم امام که نزدیکای ما بوده اومده بودن تو اسلامشهر پلیسا دنبالش بودن افتاده بود ...

خدا لعنت کنه اینارو که از انسان بودن اینقدر دورن

اون بچه ها چی کشیدن

ولی واقعا بعضی وقتا خدا کمک آدم میکنه که بلایی سرش نمیاد.

امیدارم خدا همه رو اینجوری کمک کنه