2821
2789

بابایی من کارگره هیچی نداره خسیسم هست هیچی خرج ما نمیکنه خسته شدم ای کاش یه شوهر پولدار یا حداقل متوسطی چیزی گیرم میومد برم حداقل مث آدم زندگی کنم 

حتی یه س و ت ی ن هم نمیخوره برام خسته ام خدا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با اجازه اسی. دوستان کسی امضام انجام داد واسش دعامیکنم وایه. الکرسی میخونم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برو کار کن مگو چیست کارکه سرمایه زندگانیست کاربعدم شوهر پولدار که رو هوا معلق نیست گیرت بیادباید اطر ...

پولدار نه فقط یه آدم عادی که بشه مثل آدم زندگی کرد

برو کار کن مگو چیست کارکه سرمایه زندگانیست کاربعدم شوهر پولدار که رو هوا معلق نیست گیرت بیادباید اطر ...

سر سنگین باش 

تو جامعه باش

خط قرمزهای خودت رو داشته باش

از خدا بخواه 

انشاءالله تو هم شوهر خوب گیرت میاد

سرکار برو

کار اینجا صف دادن فقط میگن برو سرکار

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

پولدار نه فقط یه آدم عادی که بشه مثل آدم زندگی کرد

اولا که تا نری از خونه بیرون کسی نمیبینتت که بیاد خواستگاری

دوما تو الان ازدواج هم کنی شوهرت همین وضعیتو صد بار میکوبه تو سرت

پس سعی کن دستت تو جیب خودت باشه

ختم_مجرب_بخت_گشایی 

🍃🌹جهت رفع گرفتاری و بخت گشایی 🍃🌹

شما باید: 

✨دعای مقنعه را بنویسید روزها گوشه ی مقنعه یا روسری و شبها زیر بالش قرار دهید.

✨روزی 110 مرتبه بگویید : (( یا جامع الناس لیوم لا ریب فیه انَ الله لا یخلف المیعاد ! جمع بینی وبین زوج المومن ))

✨روزی 2 مرتبه سوره (( یس )) را بخوانید و به حضرت زینب (ع) هدیه دهید و بگویید : « بحق علی و فاطمه بر شما ، همسری خوب برایم بفرست»

✨ هرشب سوره (( واقعه )) را بخوانید و انگشتر شرف شمس اصلی بخرید و همیشه همراه داشته باشید

✨🍃این اعمال رو 40 روز انجام دهید به امید خداوند گشایشی در بخت شما می شود.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792