2777
2789

اگر خودتون یا اطرافیان خانمی میشناسید که ازدواج نکردن و یائسه شدن در چند سالگی اتفاق افتاده براشون 

بنطرتون ازدواج و زایمان تاثیری در سن یائسگی داره؟

یه خانم مجرد نگران سن یائسکیشون هستن 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

خانم مجرد ازمایش خون بده ذخیره تخمدانش مشخص میشه

۲۱ ساله یائسه دیدم ۴۷ ساله یائسه ام دیدم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ب مجرد یا متهل بودن نداره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

دوسدارم بدونم ریشه کلمه یاسگی از کجا میاد جدی😑

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

تا حالا نشنیدم فرقی داشته باشه که مجرد باشی یا متاهل 

معمولا از نزدیک ۵۰ سالگی شروع میشه ولی به ژنتیک خانوادگی بستگی داره

یکی از دوستام ۴۹ سال، 

مامان و خواهرم و خاله هام از ۵۲ و ۵۳ به بعد 

یکی از اقوام هم به خاطر بیماری از ۴۴ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

سلام، یائسگی یک برهه طبیعی از زندگی زنان هست که بین 45 تا 55 سالگی به دلیل کاهش سطح استروژن در بدن زنان رخ می دهد که علائم یائسگی شامل گرگرفتگی؛ تعریق شبانه و نوسانات خلقی می باشد .برای بهتر شدن این علایم مکمل های سویا و هورمونی اصلا نباید مصرف شود زیرا دارای خطر سرطان سینه می باشد . مکمل بالانس بلند را پیشنهاد میکنم که مادر همکارم مصرف کردند و واقعا حالشون بهتر شد .