2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد از کاربر های کاراگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 70 پست
چه ربطی داشت

شناسایی و لو دادن رو باهات موافقم

اما به نظرت سر کار گذاشتن بقیه و تاپیک فیک و ‌نالیدن و با اعصاب بقیه بازی کردن درسته؟

اگر یکی خودتو سر کار بگذاره حس نمیکنی به شعورت توهین شده؟

چه مجازی چه واقعی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خوشت میاد اسکلت کنن و وقتتو بگیرن و با

احساساتت بازی کنن و درگیرت کنن ولی ما خوشمون نمیاد

اونی که دروغ میگه هم باید لو بره تا فک نکنه ما خریم

خودش خیلی زرنگه. یبار آبروش بره یاد میگیره اینجا

سیرک نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ولی اسی تازگیامدشده تاپیک میزنن میگن کاربریه دوستمه و خودکشی کرده یعنی باهمون کاربریه خودشون میانا ا ...

یک دختره هست که تاپیک های مسخره میزنه همسایه امون به عموم شماره داد اونم فیکه چندتا کاربری داره 🫤

خوب بزار بگن رد شین بابا ..هممون مشکلاتی داریم ..ی ساعتی میایم اینجا بخندیم

من کاری با دروغ ندارم ولی طرف برگشته میگه ما تو عروسی هامون زیر هشتاد میلیون کادو نمیدیم 😐بقیه کاربر ها مسخره می‌کنه که شما بیکلاس هستید 🫤😐یا رو سر عروس دوماد یورو دلار کادو میریزیم 😐بعد میگه ما ترکیم خب طرف می‌فهمه دیگه دروغه