2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خیلی ناراحتم

521 بازدید | 20 پست

دخترم ده ماهشه وزنش 7400 هست چهار دست و پا اصلا نمیره فقط غلت میزنه دکتر بردیمش میگه ریزه تازه فهمیدمم قطره آهن اشتباهی بهش دادم بجای دو سی سی یه سی سی دادم، خیلی ناراحتم هم کم وزنه هم چهار دست و پا نمیره میترسمم کم خونی بگیره، وزن تولدش 2600 بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ننه.............خوب میشه بابا گیر نده به بچه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم نگران نباش دختر من نارس به دنیا اومد وزن تولدش ۱۸۰۰ بود خیلی ریزه میزه و لاغر بود وزن یک سالگیش ۸ کیلو بود اتفاقا یه بچه همسن تو فامیل داشتیم اون یکسالگی ۱۲ کیلو بود تو همه کارا هم از دختر من جلو تر بود هم چهار دسته پا رفتن هم راه رفتن و…

دختر من ۶ سالشه الان خیلیم باهوش و بانمکه مشکل خاصی هم نداره فقط ریزه میزه اس البته قدش خوبه فقط لاغره ولی خداروشکر سالم و متعادل هست مشکل خاصی نداره😊 

با بقیه مقایسه نکن مهم اینه سالم و متعادل باشه

عزیزم نگران نباش به طور معمول وزن یک‌سالگی کودک باید سه برابر وزن تولد باشه

دختر شما بر همون اساس داره وزن میگیره در ضمن با توجه به اینکه دخترتون می‌تونه غذا بخوره برای وزنگیریش به غذا هم خیلی دقت کنید پسرم ده ماهه حدود نه و نیم کیلو،معمولا روزی سه وعده غذای اصلی و دو تا سه بار هم میان وعده میدم توی سوپ و کته اش از گوشت قرمز و گوشت بلدرچین استفاده میکنم براش حلیم میپزم.

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

عزیزم نگران نباش به طور معمول وزن یک‌سالگی کودک باید سه برابر وزن تولد باشهدختر شما بر همون اساس دار ...

مثلا صبحانه چی میدین؟ نهار چی؟ شام چی؟ چون من فقط بلدم فرنی و حریره بادام و سوپ درست کنم

من موقع تولد وزنم ۴ کیلو بود، الان اندازه جوجه.ام

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر