دخترم ده ماهشه وزنش 7400 هست چهار دست و پا اصلا نمیره فقط غلت میزنه دکتر بردیمش میگه ریزه تازه فهمیدمم قطره آهن اشتباهی بهش دادم بجای دو سی سی یه سی سی دادم، خیلی ناراحتم هم کم وزنه هم چهار دست و پا نمیره میترسمم کم خونی بگیره، وزن تولدش 2600 بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا صبحانه چی میدین؟ نهار چی؟ شام چی؟ چون من فقط بلدم فرنی و حریره بادام و سوپ درست کنم
دختر من اصلا قطره اهنشو نخورد بالا میآورد خیلیم تپل و لپ قرمز بود وزنش ربطی به آهن نداره ، اینم بگم دخترم نه سینه خیز رفت نه چهار دست و پا کرد ۱۳ماهگی بلند شد راه رفت ،کارت بهداشت نوشته هر ماه چیا میتونی بهش بدی ،من پای مرغ با هویج و سرزمینی و جعفری و برنج نیم دونه دو سه ساعت با حرارت کم می پختم بهش میدادم ،یا همون غذای خودمون تو خرد کن میریختم پوره میشد بهش میدادم خیلی وزن میگرفت جوری که ده ماهگی بهداشت گفت اضافه وزن داره باید رژیم بدی