2777
2789
عنوان

کسایی که بدنسازی کار میکنن بیان

176 بازدید | 19 پست

بچه ها من زانوم خیلی درد میکنه نمیدونم از حرکت اشتباهه یا سنگین کار کردم اینجور شده فشار اومده

خیلی نگرانم آسیب جدی ندیده باشه کسی تجربه داره زانو درد گرفته باشه یا آسیب دیده باشه زانوش؟

دکتر رو میرم فقط میخوام بهم دلگرمی بدین لطفا 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

اگه زانو دردگرفتی یعنی اشتباه زدیبری دکتر میگه بمدت باید کنار بزاری ورزشو تا خوب بشه

واقعا خوب میشه؟ خداکنه میترسم رباط پاره شده باشه 🥲

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بدنسازی رشته پر چالش و آسیبیه احتمالا فشار بهش اومده و دکتر خاصیم نداره فقط استراحت ،اگه تردمیل میرفتی و روش میدویدی که داغون میکنه زانو رو ،یه مدت باشگاه نرو یا خیلی حواست و حمع کن .

من رباط و مینیسک پاره کردمحالا اینجوری بود که موقع استفاده زانوم قشنگ حرکت میکرد سمت بیرون برمیگشت د ...

وای عزیزم خیلی سخته درکت میکنم امیدوارم خوب شده باشی 

بهتری الان؟ من میتونم خم بشم حرکت کنم فقط درد میگیره قفل میکنه اذییتم 

اسکوات زدی ؟ اگه اره زانو دردت بخاطر اونه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
راستش بدنسازی رشته پر چالش و آسیبیه احتمالا فشار بهش اومده و دکتر خاصیم نداره فقط استراحت ،اگه تردمی ...

خدا خیرت بده دلمو آروم کردی کارم شده گریه و‌غصه خوردن 🥺

آره واقعا خیلی بده فشار میاد به زانو..

آره خداکنه خوب شم یه مدت نمیرم 

مرسی از وقتی که گذاشتین ❤️

وای عزیزم خیلی سخته درکت میکنم امیدوارم خوب شده باشی بهتری الان؟ من میتونم خم بشم حرکت کنم فقط درد م ...

این قفل کردنه میتونه نشونه پارگی رباط باشه اما این که میگی خم میشه کامل یعنی هر آسیبی که باشه خفیفه 

اره الان اوکیه خداروشکر امیدوارم برای تو هم چیز جدی نباشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اسکوات زدی ؟ اگه اره زانو دردت بخاطر اونه

اره زدم زانوم حین تمرین می‌لرزید 🥺

نه بابادرد پاره شدن رباط مثل شکستگیهبعدشم رباط پاره شه دیگه نمیتونی پاتو تکون بدی اصلا

چکار کنم دردش آروم بگیرم 

روش خونگی نمیدونی مثل بستیدن زانو این جور چیزا 

عزیزم خودت بدنسازی ببخشید من یه سوال داشتم 

میگم تو بدنسازی اگر سینه شل و بزرگ باشه درست میشه!‌؟

یا اینکه لاغر میشه افتاده میشه؟ 

من اندامم لاغره فقط سینه گنده دارم و افتاده خیلی ناراحتم😭 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)