2777
2789
عنوان

انتخاب دو خاستگار همزمان

574 بازدید | 50 پست

بعد از عهد بوقی بی خاستگاری دوتا همزمان اومدن هردوسنتی‌.من ۲۶سالمه معلم غیر دولتی ام قدم ۱۶۰

یک:۵سال اختلاف سنی،شغل آزاد،خونه ماشین داره ولی نمی‌دونم چی‌‌.سربازی هنوز نرفته.سه تا پسرن این اولیه.داداش کوچیکش مشکل ژنتیکی داره .لیسانس هم داره

دو:۹سال اختلاف سنی.دیپلم،شرکتی ولی تو سمت خوبی حدود ۲۸میل درامدش.ماشین داره خونه نداره.۷تا بچه ان این آخری ولی خانواده بی در و پیکری نیستن.

دوتاشون قد بلند ...خیلی بلند🙁

با دومی ی جلسه حرف زدم ظاهراً بد نبود ولی اولی فقط عکس دیدم مادرش اومده بود 

کدوم؟؟؟اگر تجربه دارید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو در یه سطحی 

با هر دو صحبت کنید اثنی که به دلتون نشست با اون چند جلسه جلو برید ببینید چی پیش میاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خوب الان هر دو از نظر مالی خوبن 

حالا شرایط  اولی بهتره هم سن کم هم مالی

ولی با جفتشون حرف بزن 

اخلاقشون رو ببین 

بعضی سوالات بپرس 

از یه مشاوره کمک بگیر ببین خسیس بد دهن اینا نباشن

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم