2777
2789

کسی اگه میدونه راهنماییم کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شما خبر دارین سقف سالانه اش برای فرهنگیان چقدر هست؟

اگه به مراکز فرهنگیان بری نیاز نیس پول بدی خودشون از سیستم درمیان،ولی جای دیگه بری باید فاکتور بگیری که یه ماه بعد پول رومیدن،فعلا تا تیر ماه تاشیش میلیون وپونصد میده

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اگه به مراکز فرهنگیان بری نیاز نیس پول بدی خودشون از سیستم درمیان،ولی جای دیگه بری باید فاکتور بگیری ...

عزیزم مچکرم بابت پاسخ دهی💖

یه سوال دیگه هم داشتم از شما

میتونین راهنماییم کنین از کجا باید مراکزی که با بیمه فرهنگیان طرف قرار داد دارن رو پیدا کنم؟؟؟

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

عزیزم مچکرم بابت پاسخ دهی💖یه سوال دیگه هم داشتم از شمامیتونین راهنماییم کنین از کجا باید مراکزی که ...

خواهش میکنم گلم،تو نت بزنی میاره واسه استان یا شهرتون رو،یا بعضی از دندانپزشکی ها قرارداد دارن با بیمه ی دانا،اونا روهم بزنی میاره

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اگه به مراکز فرهنگیان بری نیاز نیس پول بدی خودشون از سیستم درمیان،ولی جای دیگه بری باید فاکتور بگیری ...

ببخشید من تو نت زدم چندتا ادرس اورد ولی وقتی رفتم گفتن دیگه قرارداد ندارن با بیمه دانا ، اگه دندانپزشکی خصوصی برم فاکتورش رو هر نمایندگی از بیمه دانا ببرم قبول میکنن؟

ببخشید من تو نت زدم چندتا ادرس اورد ولی وقتی رفتم گفتن دیگه قرارداد ندارن با بیمه دانا ، اگه دندانپز ...

اره عزیزم هر نمایندگی ببری قبول می‌کنه