2777
2789
عنوان

به نظر شما مردی که خیانت نکنه هم وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد وفادار بله پیدا میشه، اما اکثر اقایون چون هنوز دستشون رو نشده خیلی خوبن ، شنیدین میگن تا گوشی مر ...

بازم راجب همه صدق نمیکنه تو نی نی سایت همه خیانت کارن ولی هنوزم مرد خوب و متعهد هس ک اگ گوشیشم زیر و رو کنی چیزی پیدا نمیشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کل خاندان شوهرم و خاندان خودم فکر میکنن شوهر منم وفادارترین ادمه،بچههامم فکر میکنن باباشون وفادارتری ...

خیانت برمیگرده ب ذات ادما! میشناسم کسایی ک بین 10 تا زنم بزاری خیانت نمیکنن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خیانت ها متفاوته 

یکی با نگاه 

یکی با کلام 

یکی خوابیدن و ....

به نظرم هست 

اما تا کی نمی‌دونم 🤦🤷

همسرم خیلی دهن بین 

من بعد زایمان الان هفتاد کیلو با قد 160

بعد همش میگفت واقعا بعد زایمان خوب خودتو جمع کردی انتظارش نداشتم 

خانم ها ی اطراف دیده بود که خیلی اضافه وزن آوردن 

بعد دوستش بهش گفته بود دوباره خانمت حامله است و ....با حالت شوخی 

که می‌دونم کرم ریخته چون چند سال با من سر لج 

حتی باردار بودم به همسرم می‌گفت بازار آزاد برو 

یا بهش رحم نکن میگ حامله ام تو کارتو کن 

یا همش میگ بیا مجردی بریم بیرون و همسرم میگ نه 

میگ می‌ترسی ازش اجازه نمیده 

خلاصه همش سعی می‌کنه بدبین کنه همسرمو 

خلاصه 

دیدم همسرم بعد گفتن دوستش 

تو فکر بود و لبشو گاز گرفته بود با حالت ناراحتی 

سریع متوجه شدم چشه 

خیلی ناراحت شدم 

اما بجاش 

باشگاه که میرفتم 

الان رژیم جدی تر گرفتم و پیاده روی هم شروع کردم 

کسی نیست بچمو بگیره و با کالسکه میبرمش

همسرم خوشتیپ و خوشگل تو مردهای ایرانی 

منم بعد زایمان کمی تغییر کردم و از کم خوابی چهره ام خسته شده 

امروز ماسک هم زدم و رفتم برای خودم کمی خرید کردم 

خلاصه تا کی باوفا بمونند ندانم 

خیانت برمیگرده ب ذات ادما! میشناسم کسایی ک بین 10 تا زنم بزاری خیانت نمیکنن

منم فکر میکردم شوهرمو بین ۱۰۰ تا زن بزارن سالم میمونه ،۱۷ سال هیچ خطایی نگرد بعد ۱۷ سال نزدیک بود خطا کنه که مچشو گرفتم

بازم راجب همه صدق نمیکنه تو نی نی سایت همه خیانت کارن ولی هنوزم مرد خوب و متعهد هس ک اگ گوشیشم زیر و ...

بله اینم هست ولی دیگ کم پیدا میشن

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

منم فکر میکردم شوهرمو بین ۱۰۰ تا زن بزارن سالم میمونه ،۱۷ سال هیچ خطایی نگرد بعد ۱۷ سال نزدیک بود خط ...

من مجردم سنمم کمه شوهر ندارم ولی میشناسم این مردا رو ثابت شده اس 

من مجردم سنمم کمه شوهر ندارم ولی میشناسم این مردا رو ثابت شده اس

هیچوقت به هیچ کس تو این دوره زمونه اعتماد صد درصد نکن،تو اگه شوهر منو بشناسی روش قسم میخوری ولی تا یه قدمی خیانت رفت که دستش برام رو شد وگرنه الان معلوم نبود تا کجاش رفته بود

هیچوقت به هیچ کس تو این دوره زمونه اعتماد صد درصد نکن،تو اگه شوهر منو بشناسی روش قسم میخوری ولی تا ی ...

من اگ بخوام وارد رابطه بشم هیچوقت اعتماد صد درصد نمیکنم ولی بازم میگم کم شده ولی هنوز هس