2777
2789
عنوان

ی کنکوری خسته و ردی

138 بازدید | 15 پست

خیلی حالم بدههه این روزا با اینکه ی برنامه خوب ریختم هر روزم داره تباه تر از دیروزم میشه ...

یادم میره کی ام چی میخوام خستم حس ی بازنده رو دارم آرزوهاشو در عین خواستن نمیخواد از خودم متنفر شدم از اینکه هر روزم مثل دیروزمه هیچ حس خوبی ندارم زندگی لذت خاصی نداره برام 

فکر میکردم جمعه که ی عروسی داریم حالم بهتر میشه اما حس میکنم حال خوب من همش تظاهرهه من میخوام خودمو بکشم بیرون از این منجلابی که توشم مدت زیادی گیر کردم دیگه اون دختری نیستم که می‌خورد زمین پا میشد این دفه آخری که باختم خودمو دیگه برنگشتم 

هعی برنامه بریز هعی نشه هعی روزت اون روز دلخواه نشه 

خستم دیگه طاقت ندارم بخدا سیر شدم از خودم از زندگی بدم میاد از همه چی

همشم تقصیرررر خود منههههه

من مقصر حال بد خودمم 

من از خودم بیشتر از هر کسی متنفرم 

از زندگی از همه چی

تراشه ی امید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوری بودم بگو ماامانت موقع خوندن پیشت بشینه یا اگه خواهری برادری داری برو با اون بخون تو جمع ...

نمیتونم بخدا دیگه نه خانواده روی خوشی از من دارن نه من میتونم دلم میخواد برم ی جا دیگه ی جایی که قبلا نبودم ی جایی که جدید باشه کسی نباشه من حالم از خونه هم بهم میخوره ولی هیچ جاییم ندارم

تراشه ی امید🌱

نمیتونم بخدا دیگه نه خانواده روی خوشی از من دارن نه من میتونم دلم میخواد برم ی جا دیگه ی جایی که قبل ...

من گاهی روم نمیشه تو چشماشون نگاه کنم اما خب تا کی دلو بزن به دریا

بنظرم منو تو وقتی میبینیم تو این روش چقدر شکست خوردیم عوضش کنیم 

امتحان کن بیا بیرون از اتاق

من گاهی روم نمیشه تو چشماشون نگاه کنم اما خب تا کی دلو بزن به دریابنظرم منو تو وقتی میبینیم تو این ر ...

نمیدونم واقعا مرسی عزیزمم بابت پیشنهادت

تراشه ی امید🌱

هفته بعد نهاییام شروع میشه چه استراحتی کنم!

نهایی های منم شروع میشه اما مسئلش اینجاست که بدون روحیه که نمیشه مثل این میمونه که بخوای با تبر کند کل جنگل رو قطع کنی

خب اول باید تبرت رو تیز کنی

پس یکم استراحت کن و بعد شروع کن

[QUOTE=381798520]نهایی های منم شروع میشه اما مسئلش اینجاست که بدون روحیه که نمیشه مثل این میمونه که بخوای با تبر کند ...[/QUOTE چیکار کنم؟ استراحت خوابی که زیاد دارم من 

تراشه ی امید🌱

[QUOTE=381798520]نهایی های منم شروع میشه اما مسئلش اینجاست که بدون روحیه که نمیشه مثل این میمونه که ...

نه اول اینکه خواب باید به اندازه باشه، زیادش خوب نیست، گوشی رو هم باید کم کنی بسیار افسردگی و سستی آوره

استراحت مثلا زنگ بزن دوستات یه روز با هم برین بیرون، یا مثلا برو پارک اینجوری