2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست اینجا

40 بازدید | 6 پست

خانوما من چهارساله ازدواج کردم

همسرمو دوست دارم و همه چیز خوبه

ولی نمیدونم چرا هنوز عین نوجوانی هام دلم میخواد جنس مخالف به سمتم جذب بشن؟نه که خدای نکرده بخوام رابطه داشته باشم با کس دیگه  یا خیانت کنم هرگز! 

ولی این رو‌حس میکنم بهم عذاب وجدان میده 

شما مثل‌ من نیستید ؟مشکل دارم؟

فکر نمیکنم طبیعی باشه

من الان نوجوونم ولی اینجوری نیستم جز عشق خودم دو ساله همه رو دور میکنم حتی خواستگارامو دقیقا برعکس شما

خوب بهت محبت میکنه شوهرت؟

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم طبیعی باشهمن الان نوجوونم ولی اینجوری نیستم جز عشق خودم دو ساله همه رو دور میکنم حتی خواس ...

خب کلا رابطه ی نوجوانی با ازدواج متفاوته

اره در زندگی مشکلی ندارم

سخته ارهاینکه تو ذهنم نمیتونم به جنس مخالف بی تفاوت باشم اذیتم میکنه

خب انسانیم انسانم همینه همیشه ولی هواست باشه ب خطا کشیده نشی عذاب وجدان بعدش بدتر و اینکه مشکلی تو زندگیت پیش نیاد خودتو سرگرم کن با یه چیزی ولی هواستو پرت کن

خب کلا رابطه ی نوجوانی با ازدواج متفاوتهاره در زندگی مشکلی ندارم

اخه رابطمون عین بقیه نیست خواستگاریم اومده قصدمون کاملا جدیه

ربطی ب نامزد بودن یازیر ی سقف بودن نداره ک منو تو هردو ی نفر توی زندگیمونه دیگه دلیلی نداره اینجوری باشیم

بنظرم با ی مشاور صحبت کن 

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱