2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین تاپیکم التماس میکنم راهکار بدین بعم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
خب به بچه های ناز و با نمک میگن عروسکخیلی رو حرف بقیه حساس نباش، من شیرم خیلی کم بود پسرم هم به شیرخ ...

خیلی دکتر بردمش 

انواع داروها بدترش کرد

الان دارو نمیخوره حداثل ارامش داره دیگه تهوع دارو رو نداره

اخرین متخصص گفت دارو نباید بدی .

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
خیلی دکتر بردمش انواع داروها بدترش کردالان دارو نمیخوره حداثل ارامش داره دیگه تهوع دارو رو ندارهاخری ...

پسر من رفلاکس نداشت خیلی تجربه ندارم، تو اینترنت سرچ بزن گروه های بچه های رفلاکسی پیدا کن ببین به جز دارو چه کارهای دیگه ای انجام میدادن که موثر بوده یا شدتشو کم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من رفلاکس نداشت خیلی تجربه ندارم، تو اینترنت سرچ بزن گروه های بچه های رفلاکسی پیدا کن ببین به جز ...

باشه عزیزم ممنونم که با حوصله جواب دادی 🌹🌹🌹

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
ممنونم خدا عوضشو بده بهت🙏

سلامت باشید

پرسیدم اما مناسب سن ۱ سال به بالاست

شما اگه تونستین فوق تخصص داخلی کودکان ببرید

مطمئنا اگه نخوردنش در حد نرمال نباشه بهتون راه حل میده و اینکه زیاد نگران نباشید

خیلی از کودکان این شکلی هستن و طبیعی هستش

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
سلامت باشیدپرسیدم اما مناسب سن ۱ سال به بالاستشما اگه تونستین فوق تخصص داخلی کودکان ببریدمطمئنا اگه ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی چشم 🌹❤🌹

اگه همه چیش خوبه به وزنش گیرنده خواهر شوهر من با سرنگ غذا به زور میریخت گلوی بچش اینقدر لاغر بود الان ۱۵سالشه از منم درشت تر و تپل تره از وجودش لذت ببر به حرف بقیه هم گوش نده برای رفلاکسم خوابیدنی زیر سرشو شیب کن نشسته شیر بده بعد شیر یه ربع بغلش کن بعد بزارش زمین به مرور خوب میشه مولتی پرتقالی اصلا بهش نده رفلاکسش رو بدتر میکنه حریره بادام نده 

اگه همه چیش خوبه به وزنش گیرنده خواهر شوهر من با سرنگ غذا به زور میریخت گلوی بچش اینقدر لاغر بود الا ...

وای مولتی پرتقالی میدم بهش 

چرا بدتر میکنه؟🥺🥺نمیدونستم

آره باعث تشدید رفلاکس میشه

😭😭نمیدونستم

سرما خورده دوسه روزه برمیگردونه در حد فاجعه😭😭نمیدونم چرا اینجور شد