2777
2789

دخترم ۷ ماهشه بی اشتهای بی اشتهاس  

امپرازول و اینام داده دکتر ولی فایده نداشته .خواهش میکنم بگین چی بدم بهش تا خوب بشه

مولای ویتامین دادم 

زینک دادم 

ضد تهوع دادم 

چون تهوع داره بخاطر رفلاکس

چی بدم بهش 😔😔

بهداشت هنش میگه کمه وزتش

متخصصم دلرو نمیده میگه بعضی بچه ها لاغرن

ولی گاهی فقط یه شیشه شیر نیخوره در روز جیگرم اتیش گرفته😭😭😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپرازول واسه چی بهش میده ، مگه بیخوابی داره؟

نه اسید معده ش میزنه به گلوش داده اسید معرش کم بشه که بدتر تهوع میگیره موقع دارو خوردن بردم گوارش گفت نباید بدی بهش

ولی اخه مگه نیشه نه غذا میخوره نه شیر😭😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
فقط تحت نظر یه متخصص کودکان خوب باشه هرچی اون گفت انجام بده اگه میگه اشکال نداره خودت و بچت رو اینقد ...

اخه گناه داره موقع تولد وزنش ۲۴۶۰ بود الان هرکی میبینش میگه چقد ریزه منم میزنم زیر گریه 😭😭

متخصص بهتر میدونه عزیزم 

پسر منم بهداشت خیلی گیر میداد وزنش کمه بردم یه متخصص خیلی مشهور گفت ژنتیکش اینجوریه

یه چکاپ بده کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشه خیلی رو بقیه چیزا حساس نباش. به زور بهش غذا نده که بد غذا بشه، ببین چی دوست داره غذاشو همونجوری درست کن، مثلا پسر من فرنی ساده نمیخورد ولی وقتی توش سیب میزدم خوب میخورد

متخصص بهتر میدونه عزیزم پسر منم بهداشت خیلی گیر میداد وزنش کمه بردم یه متخصص خیلی مشهور گفت ژنتیکش ا ...

هیچی دوست نداره جز اب با قاشق

فقط همینو با لذت میخوره

دلم داره اتیش میگیره بعد ۱۵ سال خدا بهم بچه داد اینم داره جلو چشمم روزبروز لاغرتر میشه😭

نه اسید معده ش میزنه به گلوش داده اسید معرش کم بشه که بدتر تهوع میگیره موقع دارو خوردن بردم گوارش گف ...

بنظرم قرص امپرازول واسه بچه ۷ ماهه مناسب نیست

اما ببر فوق تخصص کودکان قطعاً بهتر نتیجه میگیری

اما دررکل  خیلی از بچه ها هر کاریشون کنی اینجورن کم غذان 

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

دیگه به سرم زده بهش سیپروهپتادین بدم 

اخه گناه داره موقع تولد وزنش ۲۴۶۰ بود الان هرکی میبینش میگه چقد ریزه منم میزنم زیر گریه 😭😭

وای خب عزیزم دنیا اومدنی هم ریزه میزه عروسک بوده نمیشه با بچه ای که ۴ کیلو به دنیا میاد مقایسه اش کنی

بزرگتر بشه بهتر میشه به حرف اطرافیان خیلی اهمیت نده ریزه میزه باشه یه چیزی میگن درشت باشه یه چیز دیگه میگن

بنظرم قرص امپرازول واسه بچه ۷ ماهه مناسب نیستاما ببر فوق تخصص کودکان قطعاً بهتر نتیجه میگیریاما دررک ...

هیچ دارویی نییت اشتهای اینارو قلقلک بده فقط دوسه روز بدم بهش 

وای خب عزیزم دنیا اومدنی هم ریزه میزه عروسک بوده نمیشه با بچه ای که ۴ کیلو به دنیا میاد مقایسه اش کن ...

دقیقا همین کلمه عروسک رو میگن 

یه سرهمی لی تنش کرده بودم برده بودمش خیر سرم بازار هر رهگذری رسید گفت وااای این عروسکه یه ادمه 

فک کردیم مصنوعیه😭😭

هیچ دارویی نییت اشتهای اینارو قلقلک بده فقط دوسه روز بدم بهش

خب یه داروئی هست اگه مناسب سنش باشه بذار اطلا لاتشو پیدا کنم 

اینجا میذارم 

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
خب یه داروئی هست اگه مناسب سنش باشه بذار اطلا لاتشو پیدا کنم اینجا میذارم

ممنونم  خدا عوضشو بده بهت🙏

دقیقا همین کلمه عروسک رو میگن یه سرهمی لی تنش کرده بودم برده بودمش خیر سرم بازار هر رهگذری رسید گفت ...

خب به بچه های ناز و با نمک میگن عروسک

خیلی رو حرف بقیه حساس نباش، من شیرم خیلی کم بود پسرم هم به شیرخشک حساسیت داشت واسه همین گرسنه که میشد امیدی به من نداشت خیلی خوب غذا میخورد با این وجود ریزه میزه است، تو مهمونیا اینقد تیکه و کنایه مینداختن یا همش میگفتن بچت انگل داره چاق نمیشه، گاهی تو خونه بهش غذا میدادم که اونجا غذا نخوره و بهش چیزی نگن

یه چکاپ دادم دیدم نرماله دیگه حرفای بقیه برام مهم نبود

شما هم یه دکتر خوب پیدا کن برا رفلاکسش کاری بکنه بچه اذیت نشه رو وزن حساسیت نشون نده