2777
2789
عنوان

آشنایی تو دانشگاه

148 بازدید | 10 پست

سلام من دانشجوی ارشدم تو ی دانشگاه خوبم درس میخونم و حدودا ۲۸ سالمه میخوام که تو دانشگاه برام پیش‌بیاد با کسی آشنا شم چون من همیشه تنها بودم و هیچ پسری تو زندگیم نبوده تا حالا ولی انگار بعدش نیستم با اینکه ارتباط عمومی خوبی دارم و چهرم هم خوبه ولی پیش‌نیومده یکی دو نفر هستن خیییییلی نگام میکنن و متوجه میشم حواسشون بهم هست ولی جلو نمیان باید چیکار کنم؟ هنر میخونم و ی مسئله ای هم که هست ی سری از هم دانشگاهی هام از من کوچیک ترن ولی ی نفر تازگیا خییییلی نگام میکنه معلومه سنش از من بیشتره باید چیکار کنم که ی آشنایی منجر شه؟ واقعا از اینکه همیشه تنهام خسته شدم 

قبلا خیییلی پیشنهاد داشتم ولی الان کم شده چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افراد نزدیکتر یا دوست دوستام میدونن ولی همون دوتایی که گفتم خیلی نگام میکنن فکر نکنم نمیدونم باید دق ...

نه نگاه نکن بذار خودشون بیان جلو تو فقط خانومانه و متین رفتار کن  پسرا یه دختر خوب ببینن عمرا از دستش بدن 

نمیدونم شاید بدونن سنت رو نیان جلو 

علاوه بر دانشگاه یخورده تو اجتماع باش یه کار پیدا کن نمیخواد هم عجله کنی و تا یکی نگات کرد منتظرش بمونی به نظرم صبر داشته باش خدا بزرگه 

نه نگاه نکن بذار خودشون بیان جلو تو فقط خانومانه و متین رفتار کن پسرا یه دختر خوب ببینن عمرا از دست ...

خییییییلی ممنونم ازت که گفتی منم همیشه همینجوری سعی کردم رفتار کنم ولی ی کم شک کردم به خودم شاید رفتارم ایرادی داره ظاهرم هم متوسطه ن خیلی زیبا و ن خیلی پایین حجابم هم متوسط رو به مذهبی تقریبا

خییییییلی ممنونم ازت که گفتی منم همیشه همینجوری سعی کردم رفتار کنم ولی ی کم شک کردم به خودم شاید رفت ...

خواهش میکنم عزیزم 

همینجوری که هستی خوبه خودت باش 

ایشالا یه مرد همچی تموم و اونی که لایق شماست وارد زندگیتون بشه